- Makaleler
- 4
İsim söylemeyeceğim ancak bir kanal sürekli Power Boost PSU öneriyordu. Umarım vazgeçer.
D ile başlayan mı?
İsim söylemeyeceğim ancak bir kanal sürekli Power Boost PSU öneriyordu. Umarım vazgeçer.
Aslında XFX kartlar miningte iyi performans veriyordu. Oyunda nasıldır bilemem.Alkın kalaycı + yanındaki bir Adamda deli gibi xfx kart tavsiye ediyor.
O değil.Alkın kalaycı + yanındaki bir Adamda deli gibi xfx kart tavsiye ediyor.
C ile başlıyor.D ile başlayan mı?
Hangi kanal merak ettim isim ver rezil olsun bunlar.O değil.Yani bilmiyorum bu kanalı ilk defa gördüm ancak dediğim farklı bir kanal.
Tamam ismini eğer sakıncası yok ise söylüyorum. Cihaz TV.Hangi kanal merak ettim isim ver rezil olsun bunlar.
O değil.Yani bilmiyorum bu kanalı ilk defa gördüm ancak dediğim farklı bir kanal.
C ile başlıyor.Ç
Bana bi yerden tanıdık geldi bu kanal yeni video atarsa technopat özel hareket timi hazır olsunTamam ismini eğer sakıncası yok ise söylüyorum. Cihaz TV.
İsim söylemeyeceğim ancak bir kanal sürekli PowerBoost PSU öneriyordu. Umarım vazgeçer.
Eğer oraysa daha yeni ban yedim forumundanD ile başlayan mı?
Kullandın mı da konuşuyorsun ya, Allah Allah (!)Bu tip konularda yorum hazır: "Ama ben "x" aydır/yıldır kullanıyorum, patlamadı. Elinizde kanıt var mı!?"
İçerisindeki elektronik devre, 240V değerini bilgisayara uygun hale getirmek için ayarlı durumda. Anahtarı değiştirince, 120V için ayarlanıyor ancak giriş değeri halen 240V olduğu için yanıyor.Anlamadığım şey şu voltaj azalınca neden yanıyor ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.