PPL programı nasıl?

AliErem11

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Pazartesi: Push (göğüs omuz triceps Core )
Salı: Rest.
Carşamba: Pull (tüm sırt arka omuz biceps bilek)
Perşembe: Rest.
Cuma: Push (göğüs omuz triceps Core )
Cumartesi: Rest.
Pazar: Pull (tüm sırt arka omuz biceps bilek)

Tüm kaslar haftada 2 kere çalışıyor ve set sayıları kas başına 14'ü geçmiyor. Bacak günü koymadım çünkü spor salonunda kontör sistemi var ve kontörüm çok azalıyor, uğraşmak istemiyorum. Spor salonuna maksimum 5 gün gidebiliyorum belki ileride bir gün bacak koyarım. Biraz hızlı ve düzensiz yazdım kusura bakmayın.
1746382509881.png
1746382473137.png

Tüm kaslar haftada 2 kere çalışıyor ve set sayıları kas başına 14'ü geçmiyor. Bacak günü koymadım çünkü spor salonunda kontör sistemi var ve kontörüm çok azalıyor, uğraşmak istemiyorum. Spor salonuna maksimum 5 gün gidebiliyorum belki ileride bir gün bacak koyarım. Biraz hızlı ve düzensiz yazdım kusura bakmayın.Eki Görüntüle 2484251Eki Görüntüle 2484252

Yazıpta hiçbir zaman uygulamiyacağım o rehber.

Tüm kaslar haftada 2 kere çalışıyor ve set sayıları kas başına 14'ü geçmiyor. Bacak günü koymadım çünkü spor salonunda kontör sistemi var ve kontörüm çok azalıyor, uğraşmak istemiyorum. Spor salonuna maksimum 5 gün gidebiliyorum belki ileride bir gün bacak koyarım. Biraz hızlı ve düzensiz yazdım kusura bakmayın.Eki Görüntüle 2484251Eki Görüntüle 2484252
Güzel. Yapılır.

Önceden yaptığım fullbodyden ayrılmak istiyorum 6 aydır aynı programı yapıyorum sıkıldım. 2.5 saat süren antrenmanlar çok kötü oluyor. O yüzden bu güzelse yapmaya başlayacağım.
Güzel. 2.5 saat fullbody olmaz ki zaten kim verdi o programı? Benim en uzun fullbody antrenmanım 80 dakika.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı