Big Joy ve HIQ denedim şimdiye kadar. 2 tane Nescafe 3in1 içince daha iyi enerji veriyor. Neden pre workout enerji vermiyor?
Big joy ve HIQ denedim şimdiye kadar. 2 tane Nescafe 3in1 içince daha iyi enerji veriyor. Neden pre workout enerji vermiyor?
Türkiye'de pre-workout kullanılmaz maalesef. Bu tür ürünlerde en önemli içeriklerden bir tanesi sitrülindir. Türkiye'de 1 gram üstü sitrülin yasak fakat işe yaraması için 6-7 gram almanız gerekiyor.
Kendi pre-workoutunuzu yapabilirsiniz.
Nasıl yani hocam kendiniz yapabilirsiniz derken kahve gibi gıdalardan mı bahsediyorsunuz.
Pre-Workout içeriğini tek tek satın alıp, gramajını siz belirleyebilirsiniz anlamında söyledim. Sitrülin 8 gram, Beta Alanin 10 gram, Taurin 1 gram vesaire.Nasıl yani hocam kendiniz yapabilirsiniz derken kahve gibi gıdalardan mı bahsediyorsunuz.
Pre-workout içeriğini tek tek satın alıp, gramajını siz belirleyebilirsiniz anlamında söyledim. Sitrülin 8 gram, beta alanin 10 gram, taurin 1 gram vesaire.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.