Pre-workout önerisi

Günde çok kafein tüketen birisi olarak almam boşunamı ? pre workout yani proteinocn ın preleri fiyatları iyi gibi alınabilir etkisi iyi olurmu acabA ? hiç pre kullanmadım
Sitrulin, beta alanin gibi ekstraları almış olursunuz. Normalde kahve içen biriyseniz size ekstra bir güç artışı sağlamayacak. Çünkü ana maddesi kafein ve zaten siz bunu alıyormuşsunuz. Hatta pre + kahve içerseniz kafein dozundan dolayı zarar bile verebilir. Bu yüzden pre alacaksanız kahve tüketimini bırakın. Ya da kafeinsizlerden için. Prenin içindekiler kafein ihtiyacını ve güç ihtiyacını karşılar.

Hocam ilk olarak beta alanine sitruline gibi şeyler aminoasittir ancak kafein aminoasit sınıfına girmez bunlar birbirinden başka şeylerdir, etkileri benzer değildir bir kafein kasları taurin kadar uyaramaz veya damarlara sitruline ve betalanine gibi etkileyemez.

dozajlarınız nedir

taurin çok güzel anksiyete ve strest alıyor rahatlatıyor vücudu

Arkadaşlar kaliteli pre workout verimli olacak, bana enerji verecek pre workout önerir misiniz?

Hocam en iyi etki eden smash Pro bana gore ancak fiyat ve tad acisindan Proteinocean yeni blue lemonade cikartti tadi mukemmel.

Dozajlarınız nedir?

Taurin çok güzel anksiyete ve strest alıyor rahatlatıyor vücudu.

Geç gördüm hocam kusura bakmayın, beta alanine 5 gram koyarım, sitruline etkisini sevdiğim için 5 gram koyarım, taurini ise yorgunluguma göre degisiyor 3gram ile 6 gram arası koyarım ve kafeini de hap olarak alıyorum 200-400 mg arası 1 hap 200 mg kafein sormak istediğiniz başka bir şey varsa çekinmeyin lütfen.

hocam sitrulinin etkisi tam olarak ne oluyor fayda sağlıyor mu cidden * kullandığım prelerin içinde vardı ama tam anlamadım etkisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…