Pre-workout önerisi

Hocam sitrulinin etkisi tam olarak ne oluyor fayda sağlıyor mu cidden * kullandığım prelerin içinde vardı ama tam anlamadım etkisini.

Hocam kan damarlarını genişletir, kaslara daha hızlı besin taşınmasını sağlar, en çok ta pump etkisini arttırıyor bende. Saymadigim daha birçok özelliği var.

Ölüyü dirilten predir bu bence.

Hocam kingsize Beast mode almayı düşünüyorum acaba deneyimleme şansınız oldu mu etkisi iyi midir?
Ben denedim. Gerçekten tekrar sayısını arttırdı. Ben calistenicsh yapıyorum ve barfiks (100)+dips(70) antrenmanlarımda antrenman sonunu getirmeme yardım etti. Bence alınır.

Hocam kingsize Beast mode almayı düşünüyorum acaba deneyimleme şansınız oldu mu etkisi iyi midir?
Kral şuan köydeyim bir sipariş vermiştim yanında hediye gelmişti evime geçince spora gidicem o zaman kullanayım ona göre sana cevap veririm.

Kalp çarpıntısı vs. yapar mı?
Fazla kullanırsan yapar çünkü kafein var kafesinin fazlasi kalp çarpıntısı yapar

Kral şu an köydeyim bir sipariş vermiştim yanında hediye gelmişti evime geçince spora gideceğim o zaman kullanayım ona göre sana cevap veririm.

Fazla kullanırsan yapar çünkü kafein var kafesinin fazlasi kalp çarpıntısı yapar

Tamamdır. Haftada 5 gün spora gidiyorum her spor günü içmem zararlı mı olur?

Tamamdır. Haftada 5 gün spora gidiyorum her spor günü içmem zararlı mı olur?

Hocam kingsize Beast mode iyidir faydasını gördüm ancak her gün içmeyin haftada 1 için her gün içerseniz bir süre sonra vücudunuz bu aminoasit değerlerine alışır ve etki hissetmemeye başlarsınız önerim hafif yorgun iken veya geçen sefer iyi yapamadığınız bir bölgeyi yapacak iken.

Hocam kingsize Beast mode iyidir faydasını gördüm ancak her gün içmeyin haftada 1 için her gün içerseniz bir süre sonra vücudunuz bu aminoasit değerlerine alışır ve etki hissetmemeye başlarsınız önerim hafif yorgun iken veya geçen sefer iyi yapamadığınız bir bölgeyi yapacak iken.

Hocam evet haklısınız her gün içersem bir süre sonra o etkiyi hissetmeyeceğim haftada 1 içeceksem o zaman almam biraz mantıksız gibi geldi bana

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı