750 lira bütçem var kingsize Beast mode kullandım ancak 20 dakikada kaşıntı ve enerjisi bitti sanki hiç kullanmamışım gibi kreatinini kullanıyorum memnunum ancak sitrülinde 5-6 gram alıp etki alamazsam üzülürüm kullanan var mı?
Enerji ve pump için bir ürün arıyorum iş çıkışı yorgun olabiliyorum sizce hangisi?
takehiq.com
takehiq.com
www.supplementler.com
daha çok enerji istediğim için sade sitrülin almak daha mantıklı gibi pre workout 1 ölçeğinde 1000mg sitrülin var benim istediğim 6000-7000mg ( tabi almada sakınca yoksa)
Enerji ve pump için bir ürün arıyorum iş çıkışı yorgun olabiliyorum sizce hangisi?
HIQ Smash Pro 2.0 507g
SKT: 04/27 (Lemon)SKT: 04/27 (Tropical Punch)SKT: 06/27 (Cola)SKT: 05/27 (Watermelon)HIQ Smash Pro, antrenman performansını yükseltmek ve yorgunluk hissini azaltmak amacıyla üretilmiÅ bir pre-workout (antrenman öncesi) içeceÄidir. Enerji seviyesini iyileÅtirir, karnosin seviyelerini...
HIQ Citruline Malate 300g Unflavored
SKT: 05/27HIQ Citrulline Malate, kaslara oksijen ve besin taÅıyan kan akıÅını artırarak yorgunluÄu geciktirir, antrenman sırasında pump etkisini artırır ve toparlanmayı hızlandırır. YoÄun ve sert antrenmanları destekler.Kullanım önerisi: Her biri 1g'lık 1 porsiyonu 200ml suda...
Kingsize Nutrition Citrulline Malate Powder 550 Gr - Güç Ve Performans
Yüksek verim arayan profesyonel sporcular için. %100 saf formda sitrulin, C vitamin ilaveli, 500 servis sunan avantajlı boy. İncele, yorumları oku ve satın al.
daha çok enerji istediğim için sade sitrülin almak daha mantıklı gibi pre workout 1 ölçeğinde 1000mg sitrülin var benim istediğim 6000-7000mg ( tabi almada sakınca yoksa)