Predator 2018 Filmi

Makaleler
61
Bugün 3D olarak izledim. İzlediğim salonun kalitesi çok iyi değildi bu yüzden 3D'sini fazla beğenmedim.
Genel olarak fena değildi lakin doktor kızın kahraman olma çabasıyla predator'un peşinden gitmesi falan pek mantıklı gelmedi bana ayrıca Predator'un daha hızlı koşması gerekirdi.
Filmin sonunda kendi kendine açılan sandıktan ise Alien çıkmasını bekledim nedense :)

Fragmanlarını metro gibi bir yerde gördüm sanırım. Tekrar bilgisayardan izledim fakat Narcos'dan tanıdığım Boyd Holbrok dışında pek ilgimi çekmedi. 3D konusuna gelince, artık filmlerin neredeyse tamamı 3D kameralarla değil, normal kameralarla çekiliyor. Ardından dijital ortamda 3 boyutluya çeviriliyor. Sinema salonlarının çok spesifik saatler dışında sizi 3D'ye zorlaması da, film sitelerinin film çıktığı anda sinema çekimini yüklemesine karşın bir önlem diye düşünüyorum. Elbette sinema işletmediğim için bunu bilemiyorum ama en mantıklı açıklaması bu bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı