zfryvs Kilopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #1 RAM 16 GB DDR4 Ekran kartı 2070MAX-Q Anakart CFL İşlemci I7 9750H Mavi ekran hatası veriyor. Sanırım %0'dayken kendisi kapanıp açıldığı için minidump dosyası oluşmuyor. Olay günlüğünü paylaşıyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum. olay görüntüleyici - Google Drive drive.google.com Minidump dosyası oluşmadan mavi ekran %0'da iken hemen yeniden başlatıyor. Yardım edin.
Mavi ekran hatası veriyor. Sanırım %0'dayken kendisi kapanıp açıldığı için minidump dosyası oluşmuyor. Olay günlüğünü paylaşıyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum. olay görüntüleyici - Google Drive drive.google.com Minidump dosyası oluşmadan mavi ekran %0'da iken hemen yeniden başlatıyor. Yardım edin.
Çözüm zfryvs 12 Kasım 2022 OCCT Power testi yaptım. Mavi ekran hatası verdi. Power testte işlemci ve ekran kartını ayrı ayrı test ettim. İkisinde de aynı sorunu yaşadım. VIRATS dedi: OCCT programı ile Power testi yapar misiniz? Bakalım kapanacak mı? Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor? Sorun nedir? Benim halledebileceğim bir şey midir? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. @VIRATS VIRATS dedi: OCCT programı ile Power testi yapar misiniz? Bakalım kapanacak mı? Genişletmek için tıkla... Sorunumu bilgisayarın fanlarını temizleyerek çözdüm. Destek verenlere teşekkür ederim.
OCCT Power testi yaptım. Mavi ekran hatası verdi. Power testte işlemci ve ekran kartını ayrı ayrı test ettim. İkisinde de aynı sorunu yaşadım. VIRATS dedi: OCCT programı ile Power testi yapar misiniz? Bakalım kapanacak mı? Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor? Sorun nedir? Benim halledebileceğim bir şey midir? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. @VIRATS VIRATS dedi: OCCT programı ile Power testi yapar misiniz? Bakalım kapanacak mı? Genişletmek için tıkla... Sorunumu bilgisayarın fanlarını temizleyerek çözdüm. Destek verenlere teşekkür ederim.
KS KS zfryvs Kilopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #11 Ahmet54 dedi: Mavi ekran kodu nedir? Sıcaklıklar ne durumda? Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ekran kartı sıcaklığı 70-80 derece arası değişiyor. Sadece oyun oynadığımda mavi ekran hatası alıyorum. Onun dışında hata vermiyor. Artı 0 Eksi
Ahmet54 dedi: Mavi ekran kodu nedir? Sıcaklıklar ne durumda? Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ekran kartı sıcaklığı 70-80 derece arası değişiyor. Sadece oyun oynadığımda mavi ekran hatası alıyorum. Onun dışında hata vermiyor.
VIRATS Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #12 OCCT programı ile Power testi yapar misiniz? Bakalım kapanacak mı? Artı 0 Eksi
KS KS zfryvs Kilopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #13 OCCT Power testi yaptım. Mavi ekran hatası verdi. Power testte işlemci ve ekran kartını ayrı ayrı test ettim. İkisinde de aynı sorunu yaşadım. VIRATS dedi: OCCT programı ile Power testi yapar misiniz? Bakalım kapanacak mı? Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor? Sorun nedir? Benim halledebileceğim bir şey midir? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. @VIRATS VIRATS dedi: OCCT programı ile Power testi yapar misiniz? Bakalım kapanacak mı? Genişletmek için tıkla... Sorunumu bilgisayarın fanlarını temizleyerek çözdüm. Destek verenlere teşekkür ederim. Son düzenleme: 4 Aralık 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
OCCT Power testi yaptım. Mavi ekran hatası verdi. Power testte işlemci ve ekran kartını ayrı ayrı test ettim. İkisinde de aynı sorunu yaşadım. VIRATS dedi: OCCT programı ile Power testi yapar misiniz? Bakalım kapanacak mı? Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor? Sorun nedir? Benim halledebileceğim bir şey midir? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. @VIRATS VIRATS dedi: OCCT programı ile Power testi yapar misiniz? Bakalım kapanacak mı? Genişletmek için tıkla... Sorunumu bilgisayarın fanlarını temizleyerek çözdüm. Destek verenlere teşekkür ederim.