Çözüldü Prehesap rezilliği

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

wibonsue

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2020
Mesajlar
321
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba prehesap adlı siteden 1.5 yıl önce evet tam 1.5 yıl önce Minecraft elmas paket hesap almıştım 50TL'ye.
1.5 yıldır düzenli olarak mailleşiyoruz 50 tane mailimiz var birbirimize karşılıklı ve ondan önce WhatsApp'ta konuşuyorduk.
WhatsApp'ta çok fazla mesaj attığım için spama düşmüşüm bana dedikleri şey buydu o yüzden mailden konuşmaya başladım.

Arkadaşlar bir mailden konuşuyorum bir kendi web sitelerinde anlık karşılıklı beklemeden konuşabildiğim için bir de oradan konuşuyorum.
Ben ne kadar konuşursam konuşayım elime sürekli maili değişmeyen şifresi 2 gün sonra degişen Hypixel sunucusundan banlı olmadığı garanti olduğu halde banlı hesaplar veriyorlardı ama sabrettim bu süreç hiç MC oynamadım artık kafaya takmıştım bu hesabı almalıydım ama ne kadar uğraştıysam çabaladıysam yaptıkları tek şey bekletmekten başka bir şey değildi.

Buradan sonrasını iyi dinleyin:

Şimdi maili benim değişemediğimi söylediler suçu bana attılar o yüzden benden sıfır mail açıp vermemi istediler ki onlar o maile girip kendileri değişsin değil mi?
Buraya kadar normal gayet hatta sevinmiştim başlarda sonunda Allah'ım olacak bu demiştim.
Daha sonra girdiler abi.

<[email protected]>​

Adlı mail adresinden mesaj geldi bana sslere koyuyorum "1" diye.
Kısaca "işleminiz alınmıştır ortalama 1 hafta içinde geri döneceğiz" diye bir mail geldi.
Daha sonra bekledim 1 hafta prehesapla yine konuştum ve 2 hafta kadar geçtiğini söyledim beklememi söylediler ve 1 ay kadar bekledim kesinlikle dönüş olmadı.
Yazdım prehesaba bana dedikleri şey "hızlandırma işlemlerini başlatıyoruz" idi ve yine bana şöyle bir mesaj geldi sslere "2" diye koyuyorum.
Kısaca "selam işlemin onaylandı çok fazla e-postayı değiştirmeye çalıştığınız için bu ay onaylanacak" diye mail geldi.

İçimden dedim ki oha daha ayın başındayız ben nasıl bekleyeceğim mart ayının sonuna kadar dedim ve yaklaşık 1.5 yıl beklediğim aklıma geldi.
Hemen dedim ulan 1.5 yıl bekleyen insan 1 ay daha bekler dedim. Bekledim o sırada tabii ki gelmedi hiçbir mail yazdım prehesaba.
Bana dedikleri şey neydi biliyor musunuz "daha 1 ay olmadı" dediler hemen durumu anlayamamış beyefendiler dedim ki 1 ay değil bu ay içinde gelecek denildi haberiniz olsun dedim. Ardından bir kez daha mail atmışlar ve bana MC destekten gelen son mail buydu arkadaşlar sslere "3" diye koyuyorum.
Kısaca "transfer tamamlanacak yoğunluktan kaynaklanan gecikmeler var en kısa süre içinde tamamlamaya çalışacağız tahmini yanıt süremiz gönderimden bir 3 haftadır fakat sıradaki şu anki yerinize göre 2 hafta sonra iletişime geçeceğiz" denildi bana bende yine bekledim arkadaşlar 15 Nisandan geldi bu mail.
1 ay +1 hafta bekledim ve yine gelen mail yoktu MC destekten prehesapla bugün konuştum aramızdaki konuşmayı tam olarak yazıyorum.

-Merhaba
Merhaba nasıl yardımcı olabiliriz?
-Ben elmas paket hesap almıştım 1.5 yıl önce mail adresim buyurun(maili yazamıyorum buraya)
Sorununuzu anlatabilir misiniz?
-Mailde konuşmalarımız var zaten bakabilirseniz oradan iyi olur çok uzun çünkü.
1.5 yıl önceki konuşmaların kaydını bulabilmemiz mümkün değil.
-Gmail kayıt tutuyor ama neyse anlatayım.
Yeni sisteme geçtik beyefendi sorununuzu anlatınız.
-(Arkadaşlar burada aşağıya bıraktığım ssleri falan gösteriyorum anlatıyorum uzun uzun epey bir anlattım hani çok uğraştırdı ssleri almak falan)
WhatsApp desteğe yazarsanız sizinle daha detaylı ilgilenebilirler.
-Olmaz yazamam ben WhatsApp desteğinizde spama düşmüşüm.
O zaman buradan da spamlısınız iyi günler.

Dedi ve sohbeti kapattı evet o kadar 1.5 yıllık uğraşlarıma rağmen ne geçti elime o kadar uğraştım ettim adamlar konuşmayı blokladı ve yazamıyorum artık.
1.5 yıldır uzatmaya çalışıyorlardı hesabı vermeden zaten en son dayanamayıp blokladılar beni.

Arkadaşlar ve burası çok önemli Minecraft destekten gelen mailler falan vardı diyordum ya üstte verdim MC desteğin mailini fakat internetten ne kadar baktıysam bakayım Minecraft'ın maili olmadığını öğrendim büyük ihtimalle emin değilim ama bu mailde onlara ait.

Şu anda çok sinirliyim gözlerimden yaşlar geldi yemin ederim ellerim ayaklarım uyuştu beni terslediler ya orada giden 50 TL de değilim ben 1.5 yıldır nereden baksanız hayatımdan 50-60 saat bunlarla uğraşarak geçirdim ben dava edebilsem ederim ama etsem de elime ne geçer arkadaşlar?
Sizden bir ricam olacak bu Minecraft'ın mailini ben araştırdım ama böyle bir mail bulamadım sizde bakabilir misiniz gerçek mi değil mi diye?
 

Dosya Ekleri

  • 1.PNG
    1.PNG
    36,3 KB · Görüntüleme: 165
  • 2.PNG
    2.PNG
    19,3 KB · Görüntüleme: 155
  • 3.PNG
    3.PNG
    32,4 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, Prehesap bu konuyu görmüş ve tarafıma ulaştı özürlerini ilettiler.
İademi yapacaklar her ne kadar çok ugraşmış olsam da affediyorum :)
Bu arada Prehesap yetkilisi ile Whatsapp üzerinden konuştum. 1.5 yıl önce destek bölümüne küfrettiğinizden dolayı gecikme yaşamışsınız. Şuanda sorununuzu çözüme almışlar, konu sahibinin zaten küçük yaşta bir birey olduğu açık. Burada 50 TL için herhangi bir marka karalamaya gerek yok. İlgili site 50 TL için bunları yapmazdı zaten.
 
Bu arada Prehesap yetkilisi ile Whatsapp üzerinden konuştum. 1.5 yıl önce destek bölümüne küfrettiğinizden dolayı gecikme yaşamışsınız. Şuanda sorununuzu çözüme almışlar, konu sahibinin zaten küçük yaşta bir birey olduğu açık. Burada 50 TL için herhangi bir marka karalamaya gerek yok. İlgili site 50 TL için bunları yapmazdı zaten.

Ne olursa olsun o site karalanmayı hak ediyor.
 
Uygun fiyata hizmet vermeyi hedefleyen bir firma kendisi. Haliyle bazı şeylerden kısabiliyorlar. Tercih etmeyenler gitsin resmi ve orijinal siteden uçuk fiyat ve yüksek kur üzerinden alsın.

Milletin hesabını çalıp başkalarına satmak mı hizmet?
 
76 TL. Ben de 4 gün önce aldım.

Eki Görüntüle 1394811
Bir şey soracağım, 76 TL'ye alınca tüm özelliklerinden (Bedrock + Java ve online sunucular) süresiz bir şekilde faydalanabiliyor muyuz? Ben pvp vs. için CR gibi yerlerden oynuyorum, TL'de normal map oynuyorum, 76 TL'ye alırsak hepsi geliyor değil mi? Bu kadar sorma nedenim ben Minecraft'ı 200-300 TL biliyordum bir yanlışlık olmasın diye.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı