Premiere CC 2017 İşlemciden Render Alma Sorunu

ayberk2323

Hectopat
Daha fazla  
Asus ROG Strix GTX 1080 kullanıyorum ve render alıyorum. Ancak, render alırken GPU engine seçili olmasına rağmen işlemciden render alıyor. Premiere pro'nun içinde cuda_support_engine.txt bulunmuyor ve bu nedenle aktif edemiyorum. Yapabileceğim bir şey var mı acaba ? Windows 10 ve Adobe Premiere v11 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Premiere CC 2017' de CUDA çekirdeklerini kullanma konusunda bir hayli sorun söz konusu, İnternet' te ufak bir arama yaparak bu sorunları yaşayan diğer insanların yorumlarına ulaşabilirsin. Gerekli yamalar gelene kadar beklemek gerek, Premiere tarafından kartım tanınmasına rağmen GPU kullanarak akıcı ön izleme dahi yapamıyorum CC 2o17' de misal. CC 2015' te çiçek gibi çalışan bu özelliğin içine etmeyi nasıl başardılarsa artık, plaket vermek lazım.

Bu bahsettiğimiz sıkıntıların haricinde, GPU desteği sadece belirli koşullarda ve belirli bazı efektlerde sağlanıyor, dolayısıyla bu belirli efektler haricindeki yük CPU ' nun omuzlarında. Genelde renk düzenlerken veya görüntü sabitlerken GPU' yu kullanır Premiere. CUDA çekirdeklerini kullanabilen efektlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
Learn about effects in Premiere Pro

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı