Premiere Pro için geçiş efekti paketi

Makaleler
4
Yer
Denizli
Selamlar, yakın zamanda video düzenleme işine giriştim. Ancak çok az geçiş efektine sahibim. Google üzerinde Free transitions effect diye aratınca birçok farklı site çıkıyor ancak pek güvenilir olmadığı için indirmek nedense içimden gelmedi. Sizin kullandığınız bana önerebileceğiniz bedava geçiş efekti paketiniz var mı? Bu tarz paketleri nerelerden bulabilirim?

bu tip şeyler genelde "free"olmaz profesyonel olarak video düzenleme yapıyorsanız satın almanızı öneririm. motionarray ve videohive gibi sitelerden uygun fiyata bulabilirsiniz

Selamlar, yakın zamanda video düzenleme işine giriştim. Ancak çok az geçiş efektine sahibim. Google üzerinde Free transitions effect diye aratınca birçok farklı site çıkıyor ancak pek güvenilir olmadığı için indirmek nedense içimden gelmedi. Sizin kullandığınız bana önerebileceğiniz bedava geçiş efekti paketiniz var mı? Bu tarz paketleri nerelerden bulabilirim?
Dostum aramız da kalsın radara takılmadan da yorumu silersin bu tarz şeyler free olmuyor ve dolar'la satıldığından çok ucuz da olmuyor yani bunun ücretsiz'ini arıyorsan korsana girer.

Korsana da burada destek verilmediği için ban yemen olası radara takılmadan silmen önerimdir. :D

Dostum aramız da kalsın radara takılmadan da yorumu silersin bu tarz şeyler free olmuyor ve dolar'la satıldığından çok ucuz da olmuyor yani bunun ücretsiz'ini arıyorsan korsana girer.

Korsana da burada destek verilmediği için ban yemen olası radara takılmadan silmen önerimdir. :D
Ban yemem ile alakası yok. Bazı oluşturucular böyle kendi geçiş efekti paketinin demo versiyonunu paylaşıyor 10-20 geçiş efekti olan bana o tarz şeyler lazım. Zaten korsana girse konu kapatılırdı. Korsan ile bedava içerik arasında çok büyük fark var.

Burada 150 tane geçiş efekti bulunyor. Handy Seamless 'in kendi yasal paketi. Demo deniyor ancak sizin oluyor. Süre kısıtlaması v.s yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı