Çözüldü Premiere Pro iptal edilirken cayma bedeli istedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Teknik Servis

Hectopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram
Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB
Anakart: MSI A520M-1 PRO
Monitör: KTC H25T7
Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi geceler dilerim.

2 ay önce satın almış olduğum Adobe Premiere Pro üyeliğimi bugün ödemesini daha fazla yapamayacağım için iptal etmek istedim ancak 2700 TL gibi bir cayma bedeli ile karşılaştım. Sözleşmeyi okuduğumda cayma bedelini okumayı unutmuşum.
Kredi kartımı internet alışverişine kapattım ve kartımda hiç bakiye bırakmadım.

Şimdi böyle bir durumla karşılaştığım için aklıma takılan bazı durumlar oldu:
Kredi kartından parayı çekememesi durumunda herhangi bir ceza vb. gibi bir durumla karşılaşır mıyım?
Ayrıca benim kartımı internet alışverişine açmam durumunda ve bakiye yüklemem durumunda Premier üyeliği ödenmeyen ayların tüm ücretini tahsil eder mi?

Kredi kartı olarak sitede Tosla ve bir adet Visa kartım kayıtlı.

Not: İkisi de internet alışverişine kapalı ve Tosla'da bakiye bulunmamakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

2 ay önce satın almış olduğum Adobe Premiere Pro üyeliğimi bugün ödemesini daha fazla yapamayacağım için iptal etmek istedim ancak 2700 TL gibi bir cayma bedeli ile karşılaştım. Sözleşmeyi okuduğumda cayma bedelini okumayı unutmuşum.

Kredi kartından parayı çekememesi durumunda herhangi bir ceza vb. gibi bir durumla karşılaşır mıyım?
Ayrıca benim kartımı internet alışverişine açmam durumunda ve bakiye yüklemem durumunda Premier üyeliği ödenmeyen ayların tüm ücretini tahsil eder mi?

Destek ile görüşün, direkt iptal ediyorlar.

Çözüm

Destek ile görüştüm planı iptal ettiklerini söylediler ancak hala plan görünmekte hala anlamadım. Hesaba yansıması belirli bir süre mi alıyor?

Destek ile görüştüm planı iptal ettiklerini söylediler ancak hala plan görünmekte hala anlamadım. Hesaba yansıması belirli bir süre mi alıyor?
Destek iptal ettiyse, problem olmaz. Aksi taktirde size ek bilgi verirlerdi. Sisteme yansıması biraz sürebilir. Birkaç arkadaşın daha başına gelmişti.

Destek iptal ettiyse, problem olmaz. Aksi taktirde size ek bilgi verirlerdi. Sisteme yansıması biraz sürebilir. Birkaç arkadaşın daha başına gelmişti.

Şimdi kontrol ettiğimde plan iptal edilmiş olarak görünüyor. Gerçekten çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı