Teknorya siparişin iptal edilmesini istedi

ikarus7

Zeptopat
Daha fazla  
Merhabalar linkteki laptop dün gece 8700 TL'ye düştü ben de sipariş verdim ödemeyi de peşin yaptım. Hepsiburada teknorya aradı bugün yanlışlık vs. oldu iptal edin siparişi yoksa gün sonunda biz ederiz, zarardayız dediler. Ben de Hepsiburada'dan inceleme başlattım iptal etmek istemiyorum sizce nasıl sonuçlanır? Neler yapabilirim ya da ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paranızı iade alacaksanız hangi mağduriyetten bahsediyorsunuz? Bir markette ne fiyat etiketi varsa fiyat yüksekse bile o etiket fiyatından satmak zorunlu fakat Online alışverişte bu şekilde değil. Satıcı piyasanın yükseldiğini görüp tüm siparişleri de iptal edebilir. Online alışverişin olumlu yönü 14 gün iade hakkı, handikapı ise de bu fiyat oynaklığı denilebilir.

Sen nereden bileceksin benim mağduriyeti mi? Atıp tutuyosun. Hakları olabilir ona eyvallahta ben sırf bu fiyatta diye kredi çektim yoksa bir hafta sonra çeksem o kredinin ilk taksiti maaştan sonra olacaktı. Elimde kredi patlıyor böyle boşu boşuna.

Artı -1 Eksi
Sen nereden bileceksin benim mağduriyeti mi? Atıp tutuyosun. Hakları olabilir ona eyvallahta ben sırf bu fiyatta diye kredi çektim yoksa bir hafta sonra çeksem o kredinin ilk taksiti maaştan sonra olacaktı. Elimde kredi patlıyor böyle boşu boşuna.

Çektiğiniz kredi tutarını faiz tutarı ciddi manada 3-5 TL olarak anında geri ödeme yapabilirsiniz.
Bahsettiğim mağduriyet zaten haklar ve kanunlar açısından olan mağduriyeti. Sizin cebinizdeki paranın hesabını yapmak bize düşmez. Ve atıp tutmuyorum dediğim gibi kanunlar ve kuralların gerekçesini söylediğim için kusura bakmayın.

Çektiğiniz kredi tutarını faiz tutarı ciddi manada 3-5 TL olarak anında geri ödeme yapabilirsiniz.
Bahsettiğim mağduriyet zaten haklar ve kanunlar açısından olan mağduriyeti. Sizin cebinizdeki paranın hesabını yapmak bize düşmez. Ve atıp tutmuyorum dediğim gibi kanunlar ve kuralların gerekçesini söylediğim için kusura bakmayın.

Bahsettiğin kanunlardan ötürü sana bir şey söylemedim niyetin kötü sanarlar ki mağdur olmadım ben onları mağdur ettim. Gelmiş bir de siz olduğunuzu düşünün diyosunuz bana mı sordular kardeşim kendilerinin halt etmeleri. O krediyi iptal ederken öyle 3-5 liraya yedirmezler merak etme ki firma ürünü iptal etti öyle para da hesaba şap diye geçmiyor bir hafta da oradan bekletiyorlar en büyük olayda bu oldu bari anında geçin parayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı