Premiere Pro ve After Effects ekran kartını kullanmıyor

TurkistSamet

Hectopat
Daha fazla  
İkisinin de ayarlarında ekran kartı kullanma seçeneği aktif, ama ikisi de render alırken sadece işlemciyle çalışıyor. Ekran kartı kullanımı %0 oluyor, 20 saniyelik video 40 dakikada renderlanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin de ayarlarında ekran kartı kullanma seçeneği aktif, ama ikisi de render alırken sadece işlemciyle çalışıyor. Ekran kartı kullanımı %0 oluyor, 20 saniyelik video 40 dakikada renderlanıyor.
Bak ikinci konuyu açmışsın aynı şey için;

Senin önce bize elindeki tüm bilgileri (mesela sistem özelliklerin ne, program kırık mı, versiyonu ne, ütüde OLED mi Plasma mı kullanıyorsunuz, buzdolabınız kaç kapılı...gibi) vermen gerekiyor, ekran görüntüleriyle desteklemen gerekiyor burada buna basıyorum, şurada şuna basıyorum... Gibi, ondan sonra ne yapılabilir yazılır.

Bak ikinci konuyu açmışsın aynı şey için;

Senin önce bize elindeki tüm bilgileri (mesela sistem özelliklerin ne, program kırık mı, versiyonu ne, ütüde OLED mi plasma mı kullanıyorsunuz, buzdolabınız kaç kapılı...gibi) vermen gerekiyor, ekran görüntüleriyle desteklemen gerekiyor burada buna basıyorum, şurada şuna basıyorum... Gibi, ondan sonra ne yapılabilir yazılır.

RX 6700XT ekran kartı.
AMD Ryzen 5 3500X işlemci.

RX 6700XT ekran kartı.
AMD Ryzen 5 3500X işlemci.

İşletim sistemin ne?
Bilgisayarın tam olarak ne?
Program kırık mı, üst veya alt versiyon denedin mi? Program versiyon kaç? Alpha 0.0.002 ise kullanamaz mesela, program çalışsın diye uğraşılan bir versiyondur.

Neyse bak çoktan seçmeli olmasa da çeşitli sorulara cevapları yazarsan ilerleyebiliriz. Ya da sen oturup bu video'yu izleyebilirsin belki bir şeyler çözersin okursan:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı