Premiere Pro vs Movavi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben edit yapma işini seviyorum fakat kullanacağım programa karar veremedim. Premiere Pro ve Movavi arasında kaldım. Ben Movavi kullanıyorum fakat sanırım Movavi profesyönel bir program değil. Geleceğim açısından Premiere Pro daha mı iyi? Premiere Pro daha mı profesyönel?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben edit yapma işini seviyorum fakat kullanacağım programa karar veremedim. Premiere Pro ve Movavi arasında kaldım. Ben Movavi kullanıyorum fakat sanırım Movavi profesyönel bir program değil. Geleceğim açısından Premiere Pro daha mı iyi? Premiere Pro daha mı profesyönel?
Tabi ki Premiere. Bu da soru mu?

Premiere Pro öğrenmen daha mantıklı. Çünkü çoğu yer iş yaptıracağı zaman Premiere Pro ile yaptırıyor.

Premiere Pro tabii ki. Vegas Pro da gayet güzel, kullanımı da daha basit ama yine de Premiere Pro hepsinden kat kat iyi ve profesyonel. Premiere varken başka bir şey kullanmak olmaz.

Premiere diyenler, neden premiere diyor? Farkı nedir Movavi'yle veya DaVinci Resolve'la? Artılarını eksilerini yazar mısınız?
DaVinci Resolve ile Premiere karşılaştırmaya kalksak her iki tarafında artı eksileri var. Ama konu sahibi burada DaVinci Resolve programından bahsetmemiş. Premiere bana göre daha ağır efektler ile uğraşılabilecek program. Premiere programında daha şâşâlı projeler hazırlanabilir.
DaVinci vs Premiere
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı