YouTube Premium aile üyeliği işe yaramıyor

Daha fazla  
2 farklı hesapta kullanmak için aile üyeliği aldım. Üyeliği aldığım hesapta premium aktif oldu. Sonrasında diğer hesabımı da aile üyeliğine davet ettim ama daveti kabul etmeme rağmen aile üyeliği o hesapta aktifleşmedi. O yüzden gidip o hesaba ayrı olarak üyelik aldım. Neden böyle oldu, bilginiz var mı?

Aile üyeliğine davet ettiğiniz hesap bu yıl içerisinde başka aile üyeliğine katılıp çıktı mı? Veya kendi Google aile grubu var mı?

Aile üyeliğine davet ettiğiniz hesap bu yıl içerisinde başka aile üyeliğine katılıp çıktı mı? Veya kendi Google aile grubu var mı?

Hayır. O hesapta sadece öğrenci üyeliği kullanmıştım bir ara ama bu aile üyeliğini almadan 2 ay önce falan iptal etmiştim öğrenci üyeliğimi.

Hayır. O hesapta sadece öğrenci üyeliği kullanmıştım bir ara ama bu aile üyeliğini almadan 2 ay önce falan iptal etmiştim öğrenci üyeliğimi.

Aldığınız hatayı ekran görüntüsü aldıysanız atabilir misiniz? Keşke o hesaba ayrı üyelik almak yerine burada konu açsaydınız.

20-25 dakika kadar bekledim ama bir işe yaramadı.

Önbelleği temizlediniz mi? YouTube geri ödeme üzerinden geçerli aboneliklerinizi ve geri ödeme istenebilir aboneliklerinizi görebilirsiniz. Dediğim gibi keşke hemen abonelik almasaydınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı