Netflix Premium planı 4 kişi kullanmak

grant

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO
Meslek
Vatandaş
Şimdi beraber bir hesap almak istiyoruz ama soru şu. Şimdi arkadaşlarım benimle aynı ağa bağlı olmayacaklar toplu 4 kişi kullanmak istiyoruz sorun yaşar mıyız?

Şimdi beraber bir hesap almak istiyoruz ama soru şu. Şimdi arkadaşlarım benimle aynı ağa bağlı olmayacaklar toplu 4 kişi kullanmak istiyoruz sorun yaşar mıyız?
Hesabı tek kişi alıp 4 kişi girmeye çalışmazsanız sorun yaşamazsınız.

Farklı profillerde sorun yaşamazsınız ama hepiniz aynı profilde kullanırsanız her türlü sorun yaşarsınız ama hepiniz aynı hesapta olursanız problem çıkmaz ben de abimle kullanıyorum ayrı ayrı profil kullanıyoruz.

Yani şimdi alsak 4 ayrı profille sorunsuz kullanabilir miyiz? Ayrıca aynı anda izleme mümkün müdür ?

Yani şimdi alsak 4 ayrı profille sorunsuz kullanabilir miyiz? Ayrıca aynı anda izleme mümkün müdür ?
Evet hocam. Yani onay var mı onu bilmiyorum ama eğer en yüksek aboneliği alırsanız tek hesaptan 4 ekran aynı anda açabilir. Bizde 2 ekran açık mesela şuan. En düşük abonelikte sadece 1 ekran oluyor. Aynı ağ zorunluluğu yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı