Ben de onu söylüyorum zaten fiyat için Egea'ya da Volkswagen için golf ya da Renault için Clio'ya da Toyota için Corolla örnekler sonsuza kadar verilebilir bu saydığım arabaların amaçları lüks donanımlara sahip olmak değil en optimum donanımlara sahip olup fiyat konusunda avantajlı olmaları. Bizim ülkemiz için söylemiyorum bu araçlar kendi ülkelerinde vatandaşların alıp taksitle birkaç yıl içinde rahatlıkla ödeyebildikleri araçlar zaten bu yüzden markanın en çok satanları bu araçlar oluyor genelde. TOGG segmentine göre ucuz bir araç fakat halkın ihtiyaçları düşünülerek ortaya çıkmış bir proje değil. Şimdiye kadar da en azından bir tane hatchback araba duyurmuş olmaları gerekiyordu. Zaten kimse ilk arabasından kusursuz bir araba yapmalarını beklemiyordu. Yerli ve milli konusunda da size katılıyorum bu araba yerli ve milli. Yok tasarımını biz yapmadık yok şu parçası şuradan geliyor şu kadarı şuradan geliyor ile olmuyor işler zaten. Şu anda neredeyse bütün otomobil markaları ortak platform araç üretiyorlar maliyetini düşürmek için. Hatta bazı modeller sadece logo değişimi yapıyor. O yüzden bu taraftan arabaya çamur atmak sadece saçmalık.