İnceleme Preo My Game MG42 Klavye

Gerçekten mi? Denedim evet ama bu normal bir olay mı? Kod yazarken bu işimi çok zorlaştıracak. Ki arada kullanılsa dahi neden bu kadar zorlaştırılmış ki?
"Ö ve Ç" harfleri üzerinde bulunan "<>" fonksiyonlarını başka kombinasyonlar ile kullanamıyorsun gördüğüm kadarıyla. Haklısın, HTML kodlayan yazılımcılar için biraz problem olabilir ilk başlarda.

Ancak alıştıktan sonra emin ol hiçbir önemi yok bu detayların. Ben veri girişi sağlanan cihazların kullanım tiplerine hiç takılmam; en aykırı olanına bile alışacaksınız bir süre sonra.
---------------------
3 aylık kullanım sonunda tekrar yazıyorum. Klavyenin tepkileri ve sesi, verdiği haz halen daha aynı.
Almayı planlayan kişilere şiddetle öneriyorum. 197TL fiyata düşmüş an itibariyle. Bu haz için 197TL gerçekten bedava bana göre
-----------------------
8,5 aylık deneyimden sonra tekrar durum bildiriyorum. Klavyeye alıştığımdan mıdır bilinmez eski hazzı, eski düzeyde alamıyorum artık Yine de sapasağlam ve sorunsuz şekilde çalışıyor. İlk zamanlara kıyasla bir nebze olsun tuşlar yumuşamış olabilir, eskiden daha sert bir geri dönüşü olduğu için daha çok hoşuma gidiyordu diye umuyorum. Yine de hala sorunsuz ve memnun şekilde kullanıyorum, iyi ki almışım diyebilirim halen daha.

Mesela şu an ne diyorsunuz? Ömrü ne zamana kadar gitti? Tekrar bütçeye göre mekanik klavye konusu yapacağım da. Rampage, Frisby, Gibi markaların bazı klavyeleri fiyatına göre oldukça iyi şu an. Gamepower kötü ama üst modelleri hariç. James donkey de 610S modeli var 219 TL şu an fiyatı onu da incelemesini yaparım.

Klavyeyi hala kullaniyorum sorunsuz. İlk zamanki tus hissiyati %30 azalmis olabilir ama yine de hos. İlk anki, kutu cikisindaki hissiyati ise nasil anlatabilecegimi bilmiyorum. Tahminen tuslarin geri tepmesi daha iyiydi ilk zamanlar, haliyle daha sert bir geri donus ve daha iyi bir haz veriyordu. Yani oyle tahmin ediyorum Bu fiyata aldigim en iyi urunlerden biriydi sanirim. Hissiyati hosuma gitmese; yeniliklere ve yeni markalara kapali biri olarak satin almazdim. Teknosa bir akillilik yapip deneme urunu koymus zamaninda, ondan istifade test etme imkani buldum.

Aynı anda kaç tuşa basmayı algılar? Az önce Teknosa'dan sipariş ettim.

Klavyeyi hala kullanıyor musunuz hocam?

Bir de, yarı mekanik yazıyor sitesinde ancak incelemenizde Blue switch var. Hangisi doğrudur?
Anlık fiyatı 200TL, alınır mı?

En ucuz ''RGB'' ve güzel bunun gibi bir Blue switch 390TL falan başlıyor, iyi geldi fiyatı.

Arkadaşlar klavye 147TL fiyata düşmüş. Bu fiyata gerçekten çok iyi bir klavye, emin olabilirsiniz Tavsiye ederim almayı düşünenlere.

.

Klavyeyi aldım. Problem var benzer durum yaşayan var mı?
i tuşuna basınca 9i yazıyor. Yazılımsal gibi geldi, sanal klavye ile yazıyorum şu an.
Şöyle yazıyor;
G9ib9i [gibi]
Ben9i [beni]

8h - h [h tuşuna bsınca 8h yazıyor]

Ayrıca klavyenin soldaki nümerik tuşlarına bastığımda şöyle sorun var. Aşağıda solda klavyenin yazdığı, sağda ise aslında bastığım tuş.
52 - 5
41 - 4
63 - 6
41 - 1
52 - 2
63 - 3
Nümerik 9 tuşuna da bir garip basıyor ama çok dert değil bu.

Üstteki sayısal tuşlarda da var aynı şekilde sorunlar;
8h - 8
9i - 9
0, - 0

Merhaba arkadaşlar, ürünü tekrar sipariş etmiştim. En son gelen modelde tuş hissiyatı ve switch kalitesi bariz şekilde düşmüş gibi gözlemledim.

İadeye göndereceğim açıkçası. Fiyatının 147TL'ye kadar düşmesi normal bu şartlarda, çünkü kalitede bir düşüş var gibi. İlk aldığım klavyeyi bir yılı aşkın süredir kullandığım halde ikinci sipariş ettiğim klavyeden çok daha rijit tuşların geri bildirimi anlamında.

Kaliteyi bozmuşlar bana sorarsanız. İade edeceğim ben.
Arkadaşlar switch'lerin iç mekaniği vs değişmiş hep, bu sebeple hissiyat anlamında bambaşka bir klavye olmuş. 147TL olma sebebi bu sanırım. Lütfen sipariş etmeyin. Önermiyorum.

Hocam selamlar bu klavyeyi yarın alacağım tuşlara silinme vs. oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…