SensOuma
Hectopat
Oynamıyosan alma riven gereksiz bir Çar bana göre yarım kılıçlı şampiyon mu olur 125 öze daha güzel kostümler var ben bekleyip prestij denge ejderi voli işe shen kostümü aldımNormalde oynadığım bir çar değil kendisi ama ilerideki yamalara da baktım mağazaya hiç oynadığım bir çar gelmeyecek. 150 ihtişamlı öz'e satılıyor. Çerçevesi yeni mi eski mi acaba onu da bilmiyorum.
Oynamıyorsan alma.Normalde oynadığım bir çar değil kendisi ama ilerideki yamalara da baktım mağazaya hiç oynadığım bir çar gelmeyecek. 150 ihtişamlı öz'e satılıyor. Çerçevesi yeni mi eski mi acaba onu da bilmiyorum.
Oynamıyosan alma Riven gereksiz bir çar bana göre yarım kılıçlı şampiyon mu olur 125 öze daha güzel kostümler var ben bekleyip prestij denge ejderi voli işe Shen kostümü aldım.
Oynamıyorsan alma.
Olsun hocam yinede verme bekle daha güzelini al hextech rammus bile bundan iyidirHocam oynadığım çarların döngüden tekrar gelmesine 4-5 belki daha fazla ay var.
Çarı bilmiyorsan oynayamazsın zaten kasılırsan taşıma potansiyeli yüksek bir karakter Shen ile voli ile Riven'in yaptığı şeyleri yapamazsın oynayacaksa cidden alınır.
Çarı bilmiyorsan oynayamazsın zaten kasılırsan taşıma potansiyeli yüksek bir karakter Shen ile voli ile Riven'in yaptığı şeyleri yapamazsın oynayacaksa cidden alınır.
Olsun hocam yine de verme bekle daha güzelini al Hextech Rammus bile bundan iyidir![]()
Benim vurgulamak istediğim Riven'in kötü olduğu değil gereksiz bir şampiyon olduğu ve de kostüm olarak daha iyilerinin alınabileceği ayrıca voli tek başına taşıma potansiyeli olarak Riven'den iyi ve Shen'de gayet iyi bir tank dikkatsiz okumanın yol açtığı gereksiz bir yorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.