Preworkout Proteinocean 300gr nasıldır?

cikolotapat

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni preworkout aldım antrenmanda daha iyi geçinmek için kollarda damar çıkarır mı? Aldığım preworkout Proteinocean 300 gr gummy bear preworkout aldım. Bir de BCAA aldım kas toparlanması için sanırım.

Merhaba, yeni preworkout aldım antrenmanda daha iyi geçinmek için kollarda damar çıkarır mı? Aldığım preworkout Proteinocean 300 gr gummy bear preworkout aldım. Bir de BCAA aldım kas toparlanması için sanırım.

Aşırı gerekli şeyler değil hocam pre yerine kahve içebilirsiniz veya limonlu soda ve tuzda olabilir antrenman sonu.

Aldık artık ya kullanalım bakalım citruinne ve arjinin içeriyor ya damar belirginleştirirmi bir de sadece l citruinne var o damar çıkarıyor diyorlar onu almayı düşünüyorum.
Damar görünürlüğü çoğu zaman genetik oluyor bazı insanlarda spor yapmasa bile otoban gibi damarlarını görebiliyoruz. Yağ oranının düşükse, derin inceyse bir nebze etki edebilir. Ürünlerin damar görünürlüğüne artısı kaslara giden kan akışını arttırdığı için pumpı daha çok yaşatarak, zaman içinde damarları çok ufak genişleme sağlaması. Yoksa içtim damarım görünüyor gibi bir durum söz konusu değil.

Son düzenleme:
Damar görünürlüğü çoğu zaman genetik oluyor bazı insanlarda spor yapmasa bile otoban gibi damarlarını görebiliyoruz. Yağ oranının düşükse, derin inceyse bir nebze etki edebilir. Ürünlerin damar görünürlüğüne artısı kaslara giden kan akışını arttırdığı için pumpı daha çok yaşatarak, zaman içinde damarları çok ufak genişleme sağlaması. Yoksa içtim damarım görünüyor gibi bir durum söz konusu değil.

Bir de preworkout kaşıntı yapıyor diyor herkes ben 1.5 ölçek atıyorum yine de kaşıntı falan yaratmıyor etkisini alamıyor muyum?

Bir de preworkout kaşıntı yapıyor diyor herkes ben 1.5 ölçek atıyorum yine de kaşıntı falan yaratmıyor etkisini alamıyor muyum?
Kaşıntı hissini beta alenin verir, muhtemelen vücudun buna tolerans seviyesi yüksektir bu çalışmadığını göstermez çünkü diğer etken maddeleri de alıyorsun.
Şuana kadar bir çok ürün denedim toplam 4 kg civarı pre kullanmışımdır, en çok verim aldığım smash pro oldu haftada 4 kere olacak şekilde 1.3 ölçeği geçmiyorum. Özellikle yaşın küçükse dikkat et, ilk kullanımlarda bu kadar kullanıyorsan ilerde (ara vermeden tüketirsen) vücut daha fazla doz isteyeceksin çünkü vücut tolerans gösteriyor. Yüksek dozlara geçtiğinde antrenmanda zaten nabız yükseliyor, aldığın yüksek kafeinin etkisiyle aniden kalp krizi geçirebilirsin.

Kaşıntı hissini beta alenin verir, muhtemelen vücudun buna tolerans seviyesi yüksektir bu çalışmadığını göstermez çünkü diğer etken maddeleri de alıyorsun.
Şu ana kadar birçok ürün denedim toplam 4 kg civarı pre kullanmışımdır, en çok verim aldığım smash Pro oldu haftada 4 kere olacak şekilde 1.3 ölçeği geçmiyorum. Özellikle yaşın küçükse dikkat et, ilk kullanımlarda bu kadar kullanıyorsan ileride (ara vermeden tüketirsen) vücut daha fazla doz isteyeceksin çünkü vücut tolerans gösteriyor. Yüksek dozlara geçtiğinde antrenmanda zaten nabız yükseliyor, aldığın yüksek kafeinin etkisiyle aniden kalp krizi geçirebilirsin.

Anladım çok sağ ol daha az alışmaya çalışayım o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı