Prime B450M-K ve RX 6600 XT LoL'de 150 FPS veriyor

serkanbaba90

Centipat
Daha fazla  
FPS az alıyorum. Low ayarda LoL'de bile 150 /170 ancak görüyorum. Anlamadım parçaları değiştirsem bile aynı FPS'i alırsam üzülürüm. Zaten her şey çok pahalı ama almışken bir kere alayım tam alayım.

Gayet normal, LoL işlemciye ağırlık veren bir oyun. En güncel sistemlerde bile 200 FPS'leri geçmen çok zor.
Lakin low ayarlar...Ona rağmen normal mi ? Ne bileyim aynı ekran kartı r5 başka işlemcilerle 300/400 fps alındığını iddia eden videolar izleyince bir sorun olduğunu düşünmeye başlıyorum.
R5 2600 tek çekirdek gücü zaten çok iyi değil 150-200 FPS civarı vermesi aşırı normal.
Olur da işlemci mi değiştirmek istesem ne önerirdiniz ?

Lakin low ayarlar...Ona rağmen normal mi ? Ne bileyim aynı ekran kartı r5 başka işlemcilerle 300/400 fps alındığını iddia eden videolar izleyince bir sorun olduğunu düşünmeye başlıyorum.

Olur da işlemci mi değiştirmek istesem ne önerirdiniz ?
R5'e değil işlemciye bak. 1600 ile 5600 arasında dağlar kadar fark var.

Son düzenleme:
Lakin Low ayarlar...ona rağmen normal mi? Ne bileyim aynı ekran kartı R5 başka işlemcilerle 300/400 FPS alındığını iddia eden videolar izleyince bir sorun olduğunu düşünmeye başlıyorum.

Olur da işlemci mi değiştirmek istesem ne önerirdiniz?

FPS canavarı bir işlemci istiyorsan Ryzen 5 5600 ve 5600X alabilirsin AMD platformunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı