Belki de ama sırf Ronaldinho diye abartmamak lazım Orta sahadaki Rodri bile olsa illa ki anlaşması için güzel adamlar gerekir yani sırf 2024 kadrosunu iyi göstermek için yapmıyorum yanlış anlamayın ama bunlar çok klişe kelimeler artık kusura bakmasın kimse ama ben böyle düşünüyorum.Ben de prime Brezilya diyorum. Ronaldinho dayım yeter o orta sahaya.
Belki de ama sırf Ronaldinho diye abartmamak lazım Orta sahadaki Rodri bile olsa illa ki anlaşması için güzel adamlar gerekir yani sırf 2024 kadrosunu iyi göstermek için yapmıyorum yanlış anlamayın ama bunlar çok klişe kelimeler artık kusura bakmasın kimse ama ben böyle düşünüyorum.
Yani size laf ettiğim falan yok düşüncenize saygı duyarım.Ben de prime Brezilya diyorum. Ronaldinho dayım yeter o orta sahaya.
Arjantin taraftarı olsaydım direkt karşınıza Arjantin ilk 11'ini koyardım sırf Dünya Kupası'nı almış niye başka oyuncuları koyayım diye, ayrıca düşüncenize laf ettiğim falan da yok.Ben düşüncemi söyledim. Koyu Arjantin taraftarısınız gibime geldi.
Yani size laf ettiğim falan yok düşüncenize saygı duyarım.
Arjantin taraftarı olsaydım direkt karşınıza Arjantin ilk 11'ini koyardım sırf Dünya Kupası'nı almış niye başka oyuncuları koyayım diye, ayrıca düşüncenize laf ettiğim falan da yok.
Yok sorun değil hocam estağfirullah özür ne demek benden özür dilemenize gerek yok yani yanlış anlayabilirsiniz bu normalÖzür diliyorum, Messi'den dolayı aklım Arjantin'e gitti. Güney Amerika ülkeleri diye düzeltiyim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.