Prime Gaming bitti mi?

fortBoys

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 R5 5600X
Eskiden Prime Gaming hediye havuzu dopdolu olurdu. Şu an bakıyorum sadece Lost Ark hediyesi var. Önceden hangisini alacağımızı şaşırırdık. Ben LoL kapsülü için almıştım yıllar önce sonra ne kadar güzel bir şey olduğunu görmüştüm.

2 yıldır aralıksız sırf Prime Gaming için Amazon Prime üyesiyim ama artık ayda yılda verdiği 1-2 tane kaliteli sayılabilecek oyunlar dışında hiçbir olayı kalmamış Prime Gaming'in.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Riot sözleşmesi bittiğinden beridir ben de çok bakmıyorum, geçenlerde chivalry falan vermişti onları aldım o kadar. Eskisi gibi kaliteli oyun da vermiyor, normalde her ay 1 tane ea oyunu veriyordu. FM verir ama yakında.

Eskiden Prime Gaming hediye havuzu dopdolu olurdu. Şu an bakıyorum sadece Lost Ark hediyesi var. Önceden hangisini alacağımızı şaşırırdık. Ben LoL kapsülü için almıştım yıllar önce sonra ne kadar güzel bir şey olduğunu görmüştüm.

2 yıldır aralıksız sırf Prime Gaming için Amazon Prime üyesiyim ama artık ayda yılda verdiği 1-2 tane kaliteli sayılabilecek oyunlar dışında hiçbir olayı kalmamış Prime Gaming'in.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Öyle hatta bildiğim kadarıyla Riot games amazon prime'a daha büyük aylık ödüller verelim demiş ama amazon kabul etmemiş. Nedendir bilinmez.

Bence amaçları gamepass gibi kullanıcı çekmekti ve başardılar. Netflix gibi pahalı da olmadığı ve çok fazla ekstra şey verdiği için kimse iptal etmiyor.

Öyle hatta bildiğim kadarıyla Riot Games Amazon Prime'a daha büyük aylık ödüller verelim demiş ama Amazon kabul etmemiş. Nedendir bilinmez.

Muhtemelen Prime Gaming pek para kazandırmıyor adamlara ondan dolayı, hem Amazon ayrıcalıkları hem Prime Gaming'den dolayı Prime ücreti çok ucuz kaçıyor. İleride prime gaming olayını kaldırabilirler belki eğer isterlerse.

Muhtemelen Prime Gaming pek para kazandırmıyor adamlara ondan dolayı, hem Amazon ayrıcalıkları hem Prime Gaming'den dolayı Prime ücreti çok ucuz kaçıyor. İleride prime gaming olayını kaldırabilirler belki eğer isterlerse.
@817946 @DMN @Aligatör birşey sormak istiyorum, ben epic games hesabımı amazon gaming hesabıma bağladım ve istediğim oyunlardan birkaçını aldım. ben şimdi bu epic games bağlantımı Amazon games hesabımdan kaldırırsam Amazon games'ten epic games hesabıma aktarılan oyunlar yine epic kütüphanemde kalır mı yoksa hepsi gider mi?

@817946 @DMN @Aligatör birşey sormak istiyorum, ben epic games hesabımı amazon gaming hesabıma bağladım ve istediğim oyunlardan birkaçını aldım. ben şimdi bu epic games bağlantımı Amazon games hesabımdan kaldırırsam Amazon games'ten epic games hesabıma aktarılan oyunlar yine epic kütüphanemde kalır mı yoksa hepsi gider mi?
Muhtemelen kalır ama sorman gerekebilir ben kalır diyorum emin olmamak ile birlikte.

Kalır. Aldın sonuçta oyunları.

Steam dolara geçer, Steam bitti. Prime Gaming her ay iyi oyun vermez, Amazon bitti. Bu gidişle hiçbir şey kalmayacak. Yakında Epic Games oyunlara zam yapar, Epic Games bitti dersiniz.
Bence gayet iyi oyunlar veriyor. 2 yıldır üyesiyim, çok nadir hiç oyun vermese iyi olur dediğim oldu. Riot ile anlaşması bitmiş sanırım. Yine de içeriğini beğeniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı