Çözüldü Prime Gaming'da GTA 5 ödüllerini alamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba, GTA 5 Prime Gaming ödüllerini alamıyorum hesabı bağladığımda "*To receive benefits in GTA Online, you must have completed the tutorial. To receive benefits in Red Dead Online, you must have completed the intro." diye bir hata veriyor oysaki GTA Online'yi 170 saat oynadım. Tutorial'ı nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Buraya bu soruyu yazdığımı unutmuşum yazdıktan sonra bir süre yabancı kaynaklardan araştırdım swap character açıp Tutorial'ı yap diyorlardı oradan buldum burada yazanlarında yardımları için teşekkür ediyorum iyi günler.
Buraya bu soruyu yazdığımı unutmuşum yazdıktan sonra bir süre yabancı kaynaklardan araştırdım swap character açıp Tutorial'ı yap diyorlardı oradan buldum burada yazanlarında yardımları için teşekkür ediyorum iyi günler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı