4K'ya bir kere bulaşırsan bir daha bırakamazsın. Takıntı haline geliyor. Kendim o takıntıyı yaşıyorum şu an. Normalde çok göze batmayan şeyler 4K izlemeye başladıktan sonra normal kalite hiç bir şey izleyemiyorsun.Arkadaşlar bu arada televizyonum 4 K, 4K olan paketi almalı mıyım görüntü farkı çok mu?
Farkı hissedersin ama verdikleri o “4K” gerçek 4K gibi olmayacak. Eğer o berrak görüntüyü almak istiyorsan servisler bunu sağlayamıyorlar. Burada yine korsan torrent video dosyaları daha kaliteli görüntü veriyorlar.Arkadaşlar bu arada televizyonum 4 K, 4K olan paketi almalı mıyım görüntü farkı çok mu?
4K'ya bir kere bulaşırsan bir daha bırakamazsın. Takıntı haline geliyor. Kendim o takıntıyı yaşıyorum şu an. Normalde çok göze batmayan şeyler 4K izlemeye başladıktan sonra normal kalite hiçbir şey izleyemiyorsun.
Farkı hissedersin ama verdikleri o “4k” gerçek 4K gibi olmayacak. Eğer o berrak görüntüyü almak istiyorsan servisler bunu sağlayamıyorlar. Burada yine korsan Torrent video dosyaları daha kaliteli görüntü veriyorlar.
Piracy is a service issue. - Gabe Newell.
Laptop ekranında değil 20klık televizyonda izlersen takıntı yapar tabi4K'ya bir kere bulaşırsan bir daha bırakamazsın. Takıntı haline geliyor. Kendim o takıntıyı yaşıyorum şu an. Normalde çok göze batmayan şeyler 4K izlemeye başladıktan sonra normal kalite hiç bir şey izleyemiyorsun.
Torrent video dosyaları daha kaliteli görüntü veriyorlar.
Maalesef o hataya düştüm bir kez.Laptop ekranında değil 20klık televizyonda izlersen takıntı yapar tabi![]()
Torrent'den kastın IPTV falan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.