Primex PX-AC-BTU50 Bluetooth 5.0 adaptör alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B09WKSTMQC?ref_=cm_sw_r_apann_dp_W9EN32ABJRKH0T8YNPNG

Bu linkteki ürün alınır mı? Kulaklık bağlarsak bir sorun olur mu?
Bluetooth 5.0 ayrıca marka ne olduğu belirsiz, kopmalar yaşanabilir. Bu ürünü öneririm.

Bir üst modeli:

https://www.amazon.com.tr/dp/B09WKSTMQC?ref_=cm_sw_r_apann_dp_W9EN32ABJRKH0T8YNPNG

Bu linkteki ürün alınır mı? Kulaklık bağlarsak bir sorun olur mu?
Çok daha iyi. Aynı anda 2 gamepad, 1 kulaklık bağlamışlığım var.

Bluetooth 5.0 ayrıca marka ne olduğu belirsiz, kopmalar yaşanabilir. Bu ürünü öneririm.

Bir üst modeli:

UB500 Alacağım, teşekkür ederim. Bu arada UB500 alırsam bluetooth kulaklığımı bağlayıp ses alırım değil mi?

Teşekkürler, o zaman UB500 alıyorum, takıldığım bir yer olursa yazarım.

Dongle elime ulaştı, taktım driver yükledim sonra Bluetooth kulaklığımı bağladım sesler gayet güzel çalışıyor, tek sıkıntısı ses CS:GO'da çalışmıyor, nasıl çözerim? CS:GO'ya girdiğim an PC'nin sesi komple gidiyor, müzik dinliyorum, oyuna girdiğim gibi ses gidiyor, çıktığım gibide geri geliyor.

Son düzenleme:

Dongle elime ulaştı, taktım driver yükledim sonra Bluetooth kulaklığımı bağladım sesler gayet güzel çalışıyor, tek sıkıntısı ses CS:GO'da çalışmıyor, nasıl çözerim? CS:GO'ya girdiğim an PC'nin sesi komple gidiyor, müzik dinliyorum, oyuna girdiğim gibi ses gidiyor, çıktığım gibide geri geliyor.
CS:GO ayarlar kısmından sese girin, oradan kulaklığınızı seçin.

Bana da Valo'da olmuştu. Ayarlardan kendi kulaklığınızı ses çıkışı olarak seçtiğinizde düzeliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı