alasakarama
Hectopat
Trendyol'da görünüyor ilanları ama 275 TL falan diyorlar, delirmişler herhalde.
Yedim ama piyasada olmayan ürünü almam mümkün olmadığından dolayı master potato dedim başka alternatifleriniz varsa buyrunDaha önce hiç Pringles yedin mi?
Arz talep meselesi. Kaynak az olunca talep çok olunca fiyat doğal olarak yükseliyor.Trendyol'da görünüyor ilanları ama 275 TL falan diyorlar, delirmişler herhalde.
Eki Görüntüle 2376270
Trendyol'da görünüyor ilanları ama 275 TL falan diyorlar, delirmişler herhalde.
Eki Görüntüle 2376270
Hocam ne kadar iyi olsa da altı üstü bir cips. 270 TL hayatta etmez. Ama çok seviyorsanız alın, ne diyeyim.Arz talep meselesi. Kaynak az olunca talep çok olunca fiyat doğal olarak yükseliyor.
Hazır görmüşken 3-4 kutu alayım bari.
Arkadaşlar siz bilmezsiniz belki ama yurt dışında özellikle Almanya gibi ülkelerde Pringles çeşitleri var hem de Türkiye'de hiç görmediğiniz çeşitler. Üç beş marka cipse bizi mahkum bıraktılar, hiç yemediğiniz tatlar var dünyada.
Hocam şu anki paradan bir sıfır atın o şekilde kıyaslayın. Ekonomi o kadar kötü ve enflasyon o kadar yüksek ki dandik üretim cipsler bile 45-50 liraya satılıyor. 5 sene öncesine kadar Pringles'ı 18-20 liraya alıyorduk.Hocam ne kadar iyi olsa da altı üstü bir cips. 270 TL hayatta etmez. Ama çok seviyorsanız alın, ne diyeyim.
Alasım geldi şimdi. Ben bu konuyu niye gördümTrendyol'da görünüyor ilanları ama 275 TL falan diyorlar, delirmişler herhalde.
Eki Görüntüle 2376270
Dayı dönerli pringles vardı trye gelmedi fıkra bu kadarArkadaşlar siz bilmezsiniz belki ama yurtdışında özellikle Almanya gibi ülkelerde Pringles çeşitleri var hem de Türkiye'de hiç görmediğiniz çeşitler. Üç beş marka cipse bizi mahkum bıraktılar, hiç yemediğiniz tatlar var dünyada.
Dayı dönerli Pringles vardı TR'ye gelmedi fıkra bu kadar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.