Prison Architect 2'nin çıkış tarihi 7 Mayıs'dan 3 Eylül'e ertelendi!

Corizeo

Picopat
Katılım
19 Mayıs 2023
Mesajlar
440
Makaleler
1
Oyun yaklaşık 4 ay ertelendi, açıklamaya göre optimizasyon sorunları ve var olan özelliklerin daha da geliştirilmesi yüzünden ertelenmiş. Açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz: Prison Architect 2 | Parole Session: Delayed

Yapılan Açıklama (Translate ile çevirildi):

"Şu anda tüm platformlarda sertifikalı sürümlerimiz bulunmakta ve piyasaya sürülmeye hazırız, ancak bellek kullanımı ve minimum sistem gereksinimleriyle ilgili bazı sorunlar ortaya çıktı. Prison Architect'in mirası ve siz - tutkulu topluluğumuz göz önünde bulundurularak, bu sevilen oyunun en iyi devamını, köşeleri keserek değil, en iyi şekilde sunmak istiyoruz.

Yayın tarihi yaklaştıkça, son sürüm üzerinde daha fazla test yaparak kararlılığını doğrulamak için çeşitli yapılandırmalar kullanarak daha fazla test gerçekleştirdik. Bu testler, bir hata ortaya çıkana kadar oyunu oynayarak alınan bir MBTF (ortalama hata arası süre) raporu sonuçlanmıştır. Bir hata, örneğin, bir çökme, donma veya diğer oyunu durduran sorunlar anlamına gelebilir. Bu raporda, belirli yapılandırmalarda oyunun MTBF hedefimize ulaşmadığını fark ettik, özellikle minimum sistem gereksinimleri yapılandırmaları için bu doğru olduğu gözlemlendi.

Sorunlar tanımlandıktan sonra, Prison Architect 2'nin bellek kullanımını iyileştirmek için çalışmaya başladık. Genel olarak, çalışma başarılı oldu ve daha düşük özelliklerde tatmin edici bir performans seviyesine ulaştık. Ne yazık ki, bu şekilde bir yeniden çalışma ile bazı yeni teknik zorluklar ortaya çıktı ve çökme sayısında belirgin bir artış yaşandı.

Bellek kullanımı sorunu ve minimum sistem gereksinimleri yapılandırmalarındaki hatalar göz önüne alındığında, oyunu ertelemeye karar verdik. Bu ek geliştirme süresi, şunları sağlamamızı sağlayacak:
  • Oyunun daha kararlı olması için MTBF'yi artırmak. Bu, çökme, donma ve diğer oyunu durduran sorunları çözmeye odaklanmayı içerir.
  • Siz oyuncularımızla gelişmeleri daha fazla paylaşmak için, akışlar ve ek geliştirici günlükleri aracılığıyla daha fazla zaman harcamak.
  • Bazı mevcut özelliklerin daha da geliştirilmesine daha fazla zaman ayırmak. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi 25 Nisan'da 16:30 CEST / 10:30 EST'de gerçekleşecek olan bir akışta sizlere aktaracağız.

Ek olarak, konsol oyuncuları platform politikasına uygun olarak otomatik bir geri ödeme alacaklar. Ön siparişler hala mevcut olacak ancak ön sipariş bonusunu alabilmek için oyunu tekrar satın almanız gerekecek. Oyunlarını geri ödemek isteyen Steam oyuncuları, Müşteri Desteği aracılığıyla geri ödeme seçeneğini kullanabilirler.Bu uzun bekleyişi biliyoruz ancak piyasaya sürüldüğünde yanınızda olacağız ve sonunda size daha iyi bir oyun deneyimi sunacağımızı biliyoruz."


fargo-600x366-ENG.gif
 
Cities Skylines II gibi çıkacağına 1 yıl ertelenmesini bile kabul edebilirim. Yeter ki eli yüzü düzgün bir oyun çıkartsınlar.
 

Geri
Yukarı