Prison Architect Ücretsiz Oldu!

Epic'i GTA bedava olunca kullandım, Steam'ı duydum, GOG'da ne? :D.

GOG Galaxy bir oyun satış platformu. Sahibi CDPR (Cyberpunk). Kıbrıs asıllı bir firma aslında GOG. GOG Galaxy platformları.

GOG.com, Polonya asıllı video oyun dağıtımcısı CD Projekt'in oluşturduğu Kıbrıs Cumhuriyeti merkezli video oyunu satış platformudur. GOG Galaxy adında bir video oyunu satış uygulaması bulunmaktadır. Halihazırda 5 dilde hizmet vermekte olup 1000'i aşkın oyunu bünyesinde bulundurmaktadır. Vikipedi

GOG Galaxy bir oyun satış platformu. Sahibi CDPR (Cyberpunk). Kıbrıs asıllı bir firma aslında GOG. GOG Galaxy platformları.

GOG.com, Polonya asıllı video oyun dağıtımcısı CD Projekt'in oluşturduğu Kıbrıs Cumhuriyeti merkezli video oyunu satış platformudur. GOG Galaxy adında bir video oyunu satış uygulaması bulunmaktadır. Halihazırda 5 dilde hizmet vermekte olup 1000'i aşkın oyunu bünyesinde bulundurmaktadır. Vikipedi
Acaba vergi mi kaçırıyorlar Kıbrıs'tan?

Oyun güzel mi? Güzelse hesap açıp alacağım. Oyunu hiç duymadımda.

Bugün bende şansa görüp aldım ama üye olup almanı gerektirecek bir oyun değil. Oyunda sayılmaz aslında çizgi film gibi. Android versiyonu da var telefonda birebir oynanıyor. Herhangi bir oyunu indirmeden önce YouTube'ta gameplay ine bakın derim. İndirme zahmetinde bulunmzsınız çoğu oyunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı