ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 501 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2023 #1 Merhaba ben Prison Life oynarken, "Sent 6 pings that remote has not responded to" diye bir hata veriyor. Bunun çözümünü bilen söyleyebilir mi? yardım! Son düzenleme: 27 Haziran 2023
Merhaba ben Prison Life oynarken, "Sent 6 pings that remote has not responded to" diye bir hata veriyor. Bunun çözümünü bilen söyleyebilir mi? yardım!
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 27 Haziran 2023 #2 ASLNS_21 dedi: Merhaba ben Prison Life oynarken, "Sent 6 pings that remote has not responded to" diye bir hata veriyor. Bunun çözümünü bilen söyleyebilir mi? yardım! Genişletmek için tıkla... Server lar full olduğunda çıkan bir hatadır hocam o. 2 saat önce konuyu açtığınız için muhtemelen şimdi girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
ASLNS_21 dedi: Merhaba ben Prison Life oynarken, "Sent 6 pings that remote has not responded to" diye bir hata veriyor. Bunun çözümünü bilen söyleyebilir mi? yardım! Genişletmek için tıkla... Server lar full olduğunda çıkan bir hatadır hocam o. 2 saat önce konuyu açtığınız için muhtemelen şimdi girebilirsiniz.