Prize su kaçması sorun yaratir mi?

Pablo19

Centipat
Daha fazla  
Işık düğmesinin tozunu ıslak bezle aldım. Hemen yanında priz var, içine kaçma durumunda bir şey olur mu? Epey yakın bitişik gibi.
Prizin üstü de açık yani az bir su bir şey yapar mı?

Işık düğmesinin tozunu ıslak bezle aldım. Hemen yanında priz var, içine kaçma durumunda bir şey olur mu? Epey yakın bitişik gibi.
Prizin üstü de açık yani az bir su bir şey yapar mı?

İçini iyice silin saç kurutma makinesi ile kurutun bizim makinenin üçlü prizine su kaçmıştı akım korumalı prizde sudan etkilenip şalter attırmıştı iyice kuruladım fön makinesı ile kuruttum vallahi hala takır takır çalışıyor hiçbir şey olmadı sanmıyorum bir şey olacağını en fazla devreler pas tutar metal kısımları ya da oksitlenir eğer su beklerse.

Merhaba. Hocam; bu prizin dış yüzeyini kuru bir bezle iyice silin, iç iletkenlerine su kaçması ihtimaline karşı 24 saat boyunca onu asla kullanmayın, kullanacaksanız bir saç kurutma makinesini uzakta tutup içini iyice kurutun, ancak o zaman hemen kullanırsanız. Aksi durumlarda içine kaçan su büyük sıkıntıları yaratabilir. Çünkü elektrik ve su asla yan yana gelmemesi gereken ters (karşıt) bileşenlerdir. Kolay gelsin.

Merhaba. Hocam; bu prizin dış yüzeyini kuru bir bezle iyice silin, iç iletkenlerine su kaçması ihtimaline karşı 24 saat boyunca onu asla kullanmayın, kullanacaksanız bir saç kurutma makinesini uzakta tutup içini iyice kurutun, ancak o zaman hemen kullanırsanız. Aksi durumlarda içine kaçan su büyük sıkıntıları yaratabilir. Çünkü elektrik ve su asla yan yana gelmemesi gereken ters (karşıt) bileşenlerdir. Kolay gelsin.
12 saat sonra kullanadım dediğim gibi kaçtığından emin değilim az bir şey diye çalıştırdım bir sorun yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı