Yani bir ıslak mendil o kadar etki yapabilirmi?Elektrik çarpar, kısa devre yapar, yangın çıkartır. Daha ne olsunElektrik ve su pek iyi bir kombinasyon değil.
Genelde yapmaz. İçeriğindeki su o kadar da fazla değil. Siz yine de dikkatli olun
Işık düğmesinin tozunu ıslak bezle aldım. Hemen yanında priz var, içine kaçma durumunda bir şey olur mu? Epey yakın bitişik gibi.
Prizin üstü de açık yani az bir su bir şey yapar mı?
12 saat sonra kullanadım dediğim gibi kaçtığından emin değilim az bir şey diye çalıştırdım bir sorun yok.Merhaba. Hocam; bu prizin dış yüzeyini kuru bir bezle iyice silin, iç iletkenlerine su kaçması ihtimaline karşı 24 saat boyunca onu asla kullanmayın, kullanacaksanız bir saç kurutma makinesini uzakta tutup içini iyice kurutun, ancak o zaman hemen kullanırsanız. Aksi durumlarda içine kaçan su büyük sıkıntıları yaratabilir. Çünkü elektrik ve su asla yan yana gelmemesi gereken ters (karşıt) bileşenlerdir. Kolay gelsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.