PRO2000 Bilgisayar Sizce Nasıl ?

Evkur'dan alışveriş yapılmaz özellikle teknoloji parçaları ve fiyatlarını yazıp bir bilgisayarcıya verip derdini anlatırsan onlara özel bir site var. Oradan sipariş verip toparlıyorlar daha sonra parçaları açmadan evinde kurup gidiyorlar. Ortalama 20TL kurulum bedeli alırlar ama için rahat olur. Windows'un kurulu olmasıyla vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben taksitle almak istiyorum 12 ay ya da 24 ay taksitle bilgisayarcı da taksit olmaz diye düşünüyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukluğumda bi bakkaldan almıştım 9.Seneye girdim ama neler çektiğimi bir ben bilirim. Sonunda dün yeni notebook siparişimi verdim. Tavsiyem uzak dur arkadaşların toplama önerilerine yönel.

Çocukluğumda bi bakkaldan almıştım 9.Seneye girdim ama neler çektiğimi bir ben bilirim. Sonunda dün yeni notebook siparişimi verdim. Tavsiyem uzak dur arkadaşların toplama önerilerine yönel.
Ya iyi güzelde bir sorum var. 24 ay taksit seçeneği var mı Vatan'da toplama sistem için ?

İnan hiçbir bilgim yok bilgisayar toplamaktan hiç anlamam Vatan Bilgisayar'dan da hiç alışveriş yapmadım.

@Silinen üye hocam daha iyi bilir.

Edit : 9 Taksit diye yazmışınız görmedim kusura bakmayın.

Şimdi daha da önemli bir sorun çıktı taksiti elden ödememiz gerekiyor yani kredi kartsız ve 24 ay taksit olması lazım.

Madem ki PRO2000 bu kadar kötü o zaman yeni PC almayacağım. Fakat evde canım sıkılıyor bir el konsolu lazım malum öğrenciyiz taksitle alacağım yine taksit elden olacak tabiki de PSP e1004 iyi midir ? Ya da el konsolu olarak ne önerirsiniz ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı