M.FURKAN21
Femtopat
Daha fazla
İlk 12 konu + problem çalışması yapman gerek, bir de üçgenler çalışman gerek. Tabii bunları aynı anda paralel götürmeye çalışma, önce ilk 12 konuyu adım adım bitir. Sonra problemlere geç, sonra da üçgenlere başla problemlerle birlikte.
İlk 12 konuyu 2 kere bitirdim. 9'dan 10'a geçerken rehber matematiğin sıfırdan matematik kampını ve okullar açıldıktan sonra da bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kampını bitirdim. Sonra problemlerin ilacını alıp onu bitirdim şimdi de aktif matematik kitabını aldı şu anda 120. sayfa civarındayım. Daha üçgenlere geçmedim.
Öncelikle şunu söylemek isterim:
10. sınıfsanız size yeni bir müfredat geliyor ve bunun için matematikte çalışma yapmanız çok güzel.
Ancak günümüzde kullanılan TYT kitaplarını alırsanız sadece belirli kısımlarını çözebileceksiniz.
O yüzden sadece ilk 12 konu olan bir kitap alırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bunun için: 345 matematik start alabilirsiniz.
İlk 12 konu bittikten sonra 10+ sabit yaparsınız.
Problemler için bence yeni sınavda yine sorulacak çünkü MEB'in yaptığı matematik sınavlarına bakarsak zamanınızı çok yiyen sorular sormayı sevdiğini fark ettim.
Problemler de bunun için mükemmel bir soru tarzı.
Onun için de problemlerin ilacı veya tam sınav ayarında isterseniz (biraz sizi zorlayabilir) Bilgi Sarmal öneririm.
Geometri için de çalışırsanız rahat edersiniz çünkü sizin müfredatta geometrinizin iyi olması lazım.
Bunun için de acil geometrinin ilacı öneririm.
İlk 12 konuyu tam 2 kez bitirdim. İlk olarak yaz tatilinde rehber matematiğin sıfırda matematik kampına okullar açıldıktan sonra da bıyıklı matematiğin o günde temel atma kampını bitirdim sonra problemlerin ilacını bitirdim daha doğrusu bitirmek üzereyim. Son 15 yılın çıkmış ablam bilgisi söylerdi çözüyorum ve şu anda 2023'teyim. Başka da bir şey yok.