Process Lasso Nasıl Kullanılır?

Bu tarz programlarda aslında hiçbir şey yapmıyorsun. Arkada çalışsın yeter. Kendim kontrol ettim, bilgisayar hafiften zorlandığında o an oyun oynuyorsam diğer sistemi yoran şeylerin önceliklerini otomatik olarak düşürüyor. Çok büyük bir hızlandırma yapmıyor anlayacağın ama gerçekten kötü bir bilgisayarın varsa işe yarayabilir. Çok da şart değil.

Aslında program oldukça işe yarıyor, özellikle Escape From Tarkov gibi oyunlarda. FPS ile ilgili probleminiz varsa şu video işinize yarayacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında program oldukça işe yarıyor, özellikle Escape From Tarkov gibi oyunlarda. FPS ile ilgili probleminiz varsa şu video işinize yarayacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şeyi kullanmak elektrik faturasına fazla etki eder mi?

Uygulama kesinlikle işe yarıyor kendim test ettim ve TenZ gibi profesyonel oyuncularda kullanıyor. İstiyen olursa ayarları nasıl yapılacağı hakkında yardım edebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı