Oyun Prodeus, Etail'de 30 lira!

Oyun erken erişimden çıkınca 40 TL'den 202.50 TL'ye çıkmıştı. Doom tarzı arcade FPS sevenlerin oyunu incelemesini öneririm. Tekrar oynanabilirliği epey yüksek co-op oynama imkanı da olan bir oyun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türü sevenler için çok güzel bir fırsat.

40 TL'den indirimli fiyatı 30 TL olarak satışta şu an Etail üzerinde!

Oyunu almak için gitdim. siteye ödeme yapıyorum kabul etmiyor.

Bu oyun türünü seviyorsan bence alınabilir, şahsen ben aldım ama almanın en büyük sebebi oyunun zam yemesi ve bir daha uzun bir süre bu fiyatlara alınamayacak olması. YouTube üzerinden detaylı oynanış videoları seyrederek kararını verebilirsin.

Değişiyor hocam sitelere göre bazı oyunlar haddinden fazla pahalı bazı oyunlar diğer yerlere göre fazla indirimli oluyor nedenini bilmiyorum.
GameBillet | PC, Mac and Linux Games

Bu ve benzeri siteleri ara ara takip etmek lazım.
Void'u üzerinden %30'luk buy30 koduyla.

Eki Görüntüle 1555785

Alabilirsin serinin diğer oyunları da indirim de dün aldım tüm seriyi buradan. Genelde Sony oyunları çok güzel fiyatlara alınabiliyor bu siteler üzerinden.

Hocam bende 2 oyun var sadece Detroit yok acaba sadece tek key olaramı yoksa 3 keymi veriyorlar?
Not: Oyun tek keymiş zaten resimlerde farklı gösteriyor :D

Detroit aldım site güvenilir anında teslimat yaptılar :)

Son düzenleme:
bu ve benzeri siteleri ara ara takip etmek lazım.
Voidu üzerinden %30'luk buy30 koduyla

Eki Görüntüle 1555785

Alabilirsin serinin diğer oyunları da indirim de dün aldım tüm seriyi buradan. Genelde Sony oyunları çok güzel fiyatlara alınabiliyor bu siteler üzerinden.
Hocam buy30 kodunu kullanarak Beyond Two Souls ve Heavy Rain'i 50 TL'ye aldım, teşekkür ediyorum. Yalnız sipariş vermeden önce hesaba telefon numarası girip doğrulamamı istedi sizde de öyle bir şey oldu mu?

Oyun erken erişimden çıkınca 40 TL'den 202.50 TL'ye çıkmıştı. Doom tarzı arcade FPS sevenlerin oyunu incelemesini öneririm. Tekrar oynanabilirliği epey yüksek co-op oynama imkanı da olan bir oyun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türü sevenler için çok güzel bir fırsat.

40 TL'den indirimli fiyatı 30 TL olarak satışta şu an etail üzerinde!

Ben satın almıştım ama 1 hafta sonra iade ettiler sebebini sorduğum da ise bana kod yollamadıkları için otomatik iade edildi demişlerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı