TeknoPatici
Picopat
Daha fazla
Hocam yüksek ihtimal beklemeyiz. İyzico cashback ile Wraith kuponu aldık ace series ucuza geliyor, hybrid olsa iyi olurdu ama Speed de iyidir bence düşük sens harici oynamıyoruz.
@YüzbaşıJohnPrice hocam Speed kullanıyorsunuz sanırım, düşük sens için hybrid mi daha iyidir sizce yoksa dediğin gibi Speed mi alalım. Ace series ucuza gelecek çünkü.
Konuyu görmüşken sormak istiyorum DPI neden düşük kullanılıyor? Yani çoğu prof FPS oyuncuları maksimum 1000 DPI kullanıyor. Peki bu mouseler neden 20 30 hatta 50 bin DPI ile üretiliyor? Ayrıca DPI yükseldikçe pixeller arası boşluk azalmıyor mu? Yani 800 DPI 1 sens ile kullanmak yerine 8000 DPI 0.1 sens veya daha düşük şekilde ayarlasa daha iyi şimdi olmuyor mu? Yanlış mı doğru mu emin değilim bundan emin olmak için soruyorum.
Profesyonel oyuncu diyorsunuz ama oyun türü nedir? Hangi oyun?800 DPI 0.14
Speed, hybrid, Control olarak üçü arasından hangisini seçmeliyim? Profesyonel oynanacak.
Konuyu görmüşken sormak istiyorum DPI neden düşük kullanılıyor? Yani çoğu prof FPS oyuncuları maksimum 1000 DPI kullanıyor. Peki bu mouseler neden 20 30 hatta 50 bin DPI ile üretiliyor? Ayrıca DPI yükseldikçe pixeller arası boşluk azalmıyor mu? Yani 800 DPI 1 sens ile kullanmak yerine 8000 DPI 0.1 sens veya daha düşük şekilde ayarlasa daha iyi şimdi olmuyor mu? Yanlış mı doğru mu emin değilim bundan emin olmak için soruyorum.
Profesyonel oyuncu diyorsunuz ama oyun türü nedir? Hangi oyun?
CS2'de mesela Control, Hybrid daha iyi.
Warzone, Apex gibi oyunlarda ise Speed daha önemli. Apex oyuncusuysanız Hardpad de öneririm.
Yine de tercihe bağlı. Ben bilmeden Blade Y aldım Hardpad'miş ancak şu an çok memnun şekilde oynuyorum CS2 oyuncusu olarak. Normalde Razer'in Stealth Mobile mouse Pad'i vardı mesela onda aim almak daha kolay ancak oynanış açısından Blade Y Hardpad'e alıştığımdan bayağı beğenerek kullanıyorum.
Çoğu farenin belirli DPI aralıklarında en iyi performansı verme olayı var. Ayrıca yüksek DPI'da pixel skipping gibi problemler olabiliyor.
Bütçe göremedim o yüzden sıkıntı yoksa Freefall MFG V2 SV yabancı forumlarda da baya övülüyor kontrol diye geçiyor ama hibrite daha yakın hızlanmada ya da mikrolarda sorun yaşamazsınız.Valorant hocam.
Bütçe göremedim o yüzden sıkıntı yoksa Freefall MFG V2 SV yabancı forumlarda da bayağı övülüyor kontrol diye geçiyor ama hibrite daha yakın hızlanmada ya da mikrolarda sorun yaşamazsınız.
1K civarı ise Klasse Longteng Huoyun Amazon'da galiba kuponda var 900TL civarına geliyor kesin emin değilim.
1Kdan düşükse de hala var mıdır bilmiyorum IKEA mousepadler memnun ediyor fiyatına göre.
Hocam ace series hakkında çok bilgim yok onu da alsanız üzeceğini düşünmüyorum. Ben freefall ve ikeayı deneyimledim diye önerdim klassede yıllardır var diye. Ama freefall da alsanız ace series de alsanız üzelmezsiniz gibi geliyor hangisi hoşunuza gidiyorsa ona yönelin.Normalde wraithtten ace series almayı düşünüyoruz ama herkes bir şey söyleyince kafam karıştı.
Peki mouse pad olarak ne önerirsiniz hocam, öneriniz var mı?