HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2013 #21 Yalan beyler duvarımda Mona Lisa değil Oyungezer'in takvimi var. Eskiden Tom Raider'in posteri vardı ama kaldırmamın daha mantıklı olacağını düşündüm
Yalan beyler duvarımda Mona Lisa değil Oyungezer'in takvimi var. Eskiden Tom Raider'in posteri vardı ama kaldırmamın daha mantıklı olacağını düşündüm
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.466 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 21 Ağustos 2013 #22 Programın tamamlanmış haline sakla kendini
Mert Gürpüzer Kilopat Katılım 6 Ocak 2012 Mesajlar 985 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek -Öğrenci 21 Ağustos 2013 #23 Harbiden v2.0 ne zaman geliyor
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.466 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 21 Ağustos 2013 #24 Şuan hazır, dalga geçecek şeyler arıyorum. Örnek : TC Alperen Şahin En sevdiği söz = Pekmez olmaz tahinsiz, delikanlı olmaz şahinsiz... gibi
Şuan hazır, dalga geçecek şeyler arıyorum. Örnek : TC Alperen Şahin En sevdiği söz = Pekmez olmaz tahinsiz, delikanlı olmaz şahinsiz... gibi
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 21 Ağustos 2013 #25 BilgisayarKurdu dedi: Şuan hazır, dalga geçecek şeyler arıyorum. Örnek : TC Alperen Şahin En sevdiği söz = Pekmez olmaz tahinsiz, delikanlı olmaz şahinsiz... gibi Genişletmek için tıkla... İçtiğim sigara Murattı, yaşadığım sanki hayattı.
BilgisayarKurdu dedi: Şuan hazır, dalga geçecek şeyler arıyorum. Örnek : TC Alperen Şahin En sevdiği söz = Pekmez olmaz tahinsiz, delikanlı olmaz şahinsiz... gibi Genişletmek için tıkla... İçtiğim sigara Murattı, yaşadığım sanki hayattı.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.466 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 21 Ağustos 2013 #26 Murat5038'de kullanılabilir mesela - - - Güncellendi - - - Recep Baltaş dedi: .Net 3.5 gerektiriyor... Güncel ol biraz. Genişletmek için tıkla... Şuan C# öğrenmekteyim her şeyin bir sırası var sonuçta, hepsini birden öğrenecek değilim ya. Okullar açılınca HTML falan da girer araya, .Net'i öğrenmesi biraz sonraya kalacak tahminen.
Murat5038'de kullanılabilir mesela - - - Güncellendi - - - Recep Baltaş dedi: .Net 3.5 gerektiriyor... Güncel ol biraz. Genişletmek için tıkla... Şuan C# öğrenmekteyim her şeyin bir sırası var sonuçta, hepsini birden öğrenecek değilim ya. Okullar açılınca HTML falan da girer araya, .Net'i öğrenmesi biraz sonraya kalacak tahminen.