Program için öneriler

Saat olarak aktiflik yok :) Mesaj sayısına göre yap bence. Üye listesinden mesaj sayısına göre yukarıdan aşağı sıralayabilirsin.
 
Fikir çok iyi bence :D

Edit: Programa baktım da süper olmuş :D C++'la ilgilenmiştim bir ara bende, bu fotoğraf olayı falan onları nasıl yaptığını basitçe yazar mısın :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf olayı C#'ın Form Application kısmında yapılıyor zaten. C#'ın çıkış amacı bu :D
Uygulama sayfamıza tıklıyoruz ve özellikler kısmından BackgraundImage kısmına tıklıyoruz ve karşına çıkan şu sayfadan Import diyerek dosyamızın konumunu bildiriyoruz.
Sayfaya gelen resim ilk başta tam oturmaz, tam olarak oturtmak için özellikler kısmından BackgraundImageLayout'a tıklıyor ve Strech'yi seçiyoruz. Bu sayede sayfaya tam oturuyor.

G2DicRd.jpg


Photoshop işlerinden anlayan birisi olursan butonlara da çok güzel görseller ekleyebilirsin.
Tabi bundan önce kod kısmını çok iyi bilmek gerek. Ben orta düzeyin üzerinde biliyorum ancak aklıma yaratıcı şeyler gelmiyor.

Az önce aklıma oyun programı yapmak geldi, tüm oyunların simgeleri ile bulunduğu bir uygulama sayfası olacak ve biz hangisini seçersek o oyun açılacak.
Mesela bunu yapmak kod bilgisi gerektirir.
Kod:
System.Diagnostics.Process.Start(@" Çalıştırılacak Dosyanın Dosya Konumu ");





- - - Güncellendi - - -

Visual Studio 2010'a geçip başlayacağım. Sapıtmaya başladı 2008 :D
 
Sesli sohbet işleri falan bayağı bir ilerletir işi, skype gibi programlar var bunu için. Forumdakilerin sesli iletişimini sağlayan bir programı şuan yapamam zaten .D
Gerekli olduğu için değil, bilgileri unutmamak için yapıyorum, sizler de merak eder bakarsınız sonuç olarak iyi olur :D
Fikrin için sağol ancak o tür işlere pek girmedim, girsem yaparım ancak kod bilgisi gerektiriyor biraz. İlerleyen programlarda böyle bir şey düşünebilirim.
C# ile interneti bir arada kullanmayı düşünmemiştim yani, sağol.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı