Çözüldü Program kaldır'dan silinmeyen programlar nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
1676021027643.png

Yukarıdaki dosyayı, her ne kadar kaldır desem de dosyanın uninstall.exe'si olmadığından dolayı kaldırmıyor.

Çözüm
Denetim Masası'na girin >programlar>programlar ve özellikleri tıklayın orada gözüküyorsa kaldırabilirsiniz. Bazı uygulamaların uninstall dosyası olmasa bile bu yöntemle kaldırılabiliyor.
Uninstall programlarını araştırabilirsin ya da klasörü bul Shift delete yap.
Hocam Uninstall ile bir ilgisi yok, Oyun sadece Program Ekle/Kaldır da gözüküyordu, dosyası yok yani.
Denetim Masası'na girin >programlar>programlar ve özellikleri tıklayın orada gözüküyorsa kaldırabilirsiniz. Bazı uygulamaların uninstall dosyası olmasa bile bu yöntemle kaldırılabiliyor.
Allah razı olsun hocam, teşekkür ederim; çözüldü.

Hocam onun sebebi sanırım siz oyunun dosya konumunu silmişsiniz programlar ve özellikler bölümünden değil. Benim de öyle bir sorunum var o listeden adını nasıl kaldıracağız onu bilmiyorum. Ama sisteminizde boş yer kaplamıyor merak etmeyin. Sağda 50 GB yazıyor ama o silinmiş zaten.

Revo Uninstaller Pro veya IOBit Uninstaller Pro ile deneyiniz.
Emin olmamakla beraber çözüme ulaşacaktır diye düşünüyorum.
Hocam pek bilgili değilim ancak dosyalardan bu şeyin tüm dosyalarını silerseniz olur gibi geliyor. Bitirince yine kaldır deyin.
Yok arkadaşlar dosya ile bir ilgisi yok, sadece Program Ekle/Kaldır'dan kalıntısı gözüküyordu, denetim masasından sildim, teşekkür ederim.
@Channibalism çözümümün neresini beğenmediğinizi merak ettim.
Bu kadar takıntılı olmanıza gerek yok arkadaşlar, yanlışlıkla koydum o emojiyi.
Hocam onun sebebi sanırım siz oyunun dosya konumunu silmişsiniz programlar ve özellikler bölümünden değil. Benim de öyle bir sorunum var o listeden adını nasıl kaldıracağız onu bilmiyorum. Ama sisteminizde boş yer kaplamıyor merak etmeyin. Sağda 50 GB yazıyor ama o silinmiş zaten.
Yok aslında korsan olarak indirmiştim, uninstall.exe'si yoktu.
Evet, Akıllı Depolama'da fazla yer kaplıyor gibi gözüküyor, kafam karışmıştı bu nedenle...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı