Program tavsiyesi

@300319 Hocam Steam API kayıt oldum. 1 saniyede buluyor. Sanırım API daha verimli. Üstelik python ile yaptım. Yavaş hali.
1612690506133.png

@312971 @300319 @Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hocam belirlediğimiz bir web sitesinden metinleri çekip, dilini çevirip metin belgesine kaydeden bir program yapabilirseniz çok mutlu olurum.

Mesela xxx sitesinde İngilizce bir makale var.
Programa linki koyuyoruz. İngilizce dilinden Türkçe'ye çeviriyor ve metinleri bir metin belgesine kaydedip, metin belgesini açıyor.

Hangi çeviri hizmeti kullanacağını da seçebilirsek çok iyi olur.

Son düzenleme:
@312971 @300319 @Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hocam belirlediğimiz bir web sitesinden metinleri çekip, dilini çevirip metin belgesine kaydeden bir program yapabilirseniz çok mutlu olurum.

Mesela xxx sitesinde İngilizce bir makale var.
Programa linki koyuyoruz. İngilizce dilinden Türkçe'ye çeviriyor ve metinleri bir metin belgesine kaydedip, metin belgesini açıyor.

Hangi çeviri hizmeti kullanacağını da seçebilirsek çok iyi olur.
Merhabalar eğer bir web diliyle yapmak isterseniz(php ve dahası :) ) rahatlıkla yardımcı olabilirim, konsol dilleri hakkında ise Eray hocamızın namını duymuşsunuzdur :D. Daha çok tasarım(html, css) ile ilgileniyorum fakat bazı müşteriler back-end işlemleri de istedikleri için o konularda da yardımcı olabilirim. Discord: Yiğit#0471

Ben olaya programcılık gözüyle bakıyorum.

2 eşit basamakta çarpana ayrıldığında, çarpanların çarpımı kendisine eşit olan sayı vampir sayıdır. Örneğin
1260 = 21*60,
1395 = 15*93,
1435 = 35*41,
1530 = 30*51
ilk 4 vampir sayıdır.
Detay:

1260 => 21 x 60
1395 => 15 x 93

...

125248 => 152 x 824

şeklinde ilk 50 vampir sayıyı listeleyen program yazar mısın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı