Rica ederim. Mümkün olduğunda yardımcı olmaya çalışırım.Çok teşekkür ederim aklıma takılan bir şey olursa tekrar sana sormaktan çekinmem.
Rica ederim. Mümkün olduğunda yardımcı olmaya çalışırım.Çok teşekkür ederim aklıma takılan bir şey olursa tekrar sana sormaktan çekinmem.
Rica ederim. Mümkün olduğunda yardımcı olmaya çalışırım.
Adobe XD'yi daha önce kullanmadım ama bildiğim kadarıyla web tasarımda kullanılıyor. Arayüzü HTML, kodu C# ile yazmanız için ASP.Net ile web sitesi tarzı şeyler yapmanız gerekir ki o da masaüstü uygulama kapsamında değil. En olası durum tasarımı yapıp HTML çıktısı alıp onun tasarımını elinizle WPF'ye adapte etmek olabilir. İnternette çevirmek için bazı araçlar var ama ne kadar kararlı çalışır orasını bilmem. Winforms'da tasarım için ise zaten yüklü olarak gelen aracı neden kullanmıyorsunuz? Hem başka framework ile eklenen kontrolleri de destekliyor. Database bağlantısı olarak da eğer servis kullanacaksanız kütüphaneleri olduğu için kolaylığı çok değişmez. Sonuçta farklı dil olsa bile kütüphanesi yine aynı fonksiyonu sağlayacak.Aga biz 2 konu hakkında tartıştık arkadaş ile yapmaya karar verdim. Adobe XD var ilk olarak onunla tasarım yapalım dedi lakin kodlama nasıl yapılıyor inan bilmiyorum. C# kodlamasını Adobe XD ye geçirebilir miyim? Veyahut C# form ile yapalım diyorum onda tasarımlara baktım çizme falan yok tasarım da safi kod daha kolay bir yolu var mı bildiğin. Ben C diline hakimim hızlıca yapmak istiyoruz. Bundan dolayı database bağlamam daha kolay olur diyorum fakat dediğim gibi form da tasarım hakkında bir eklenti vs var mı işimize yarayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.