Çözüldü Program yüklendikten sonra mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sachaboey93

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bilgisayar aldım ve internet adaptörü taktım fakat düzgün çalışmadı. Ben de ona driver yüklemeye çalıştım setup kurduktan sonra bu hataları vermeye başladı ve ne olursa olsun ne yaptıysam masaüstüne erişemedim. Bu ekranlar ve BIOS dışında bir yere giremiyorum ne yapacağım?

IMG_20250716_143415.jpg

IMG_20250716_143334.jpg

IMG_20250716_143407.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20250716_143407.jpg
    IMG_20250716_143407.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
En az 8 GB olmalı. Alttaki linkten Windows 11 ISO indirip Rufus yazılımı ile USB belleğe yazdırıp PC'yi bu USB bellekle başlatın. Farklı PC yoksa bir İnternet kafe'de yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@sachaboey93 Sorun gider kısmından "Sistem geri yükleme, başlangıç onarma" deneyin.

@sachaboey93 sorun gider kısmından "sistem geri yükleme, başlangıç onarma" deneyin.

Sorun giderdeki her şeyi denedim detaylıca. CMD'den komut yazıpta denedim, bilgisayarı sifirlamaya çalıştım hata verdi buradaki hiçbir şey olmuyor internette yapmadığım çözüm kalmadı.

Windows yüklü USB belleğiniz var mı? PC'yi Güvenil Mod'da açıp son yüklediğiniz sürücüyü kaldırın.

Windows yüklü USB belleğiniz var mı? PC'yi güvenil Mod'da açıp son yüklediğiniz sürücüyü kaldırın.

Güvenli modda açınca da maalesef mavi ekran dışı bir şey olmuyor.

En az 8 GB olmalı. Alttaki linkten Windows 11 ISO indirip Rufus yazılımı ile USB belleğe yazdırıp PC'yi bu USB bellekle başlatın. Farklı PC yoksa bir İnternet kafe'de yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
En az 8 GB olmalı. Alttaki linkten Windows 11 ISO indirip Rufus yazılımı ile USB belleğe yazdırıp PC'yi bu USB bellekle başlatın. Farklı PC yoksa bir internet Kafe'de yapın.

Bilgisayarda normalde Windows 10 Pro vardı bunu yüklesem sorun olur mu?

Aslında USB bellek hazırlama Windows 10'da da aynı. Sadece Windows ISO dosyasını rehberden indirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı