Programdaki virüsten dualboot yaparak kurtulunabilir mi?

Solara (Roblox kod enjektörü executor olarak geçer)
Aga o virüs, virüs demeyen saf ve büyük siber güvenlik sitelerde yetki almış insanlar var, onlara bakma. Ben sürekli raporluyorum; bir kesiyorum başını bin tane çıkıyor. İstersen virüslü kısmı göstereyim. Yüz kere analiz etmişimdir. Sürekli fudluyorlar. Sahteleri daha az zararlı (phishing vb. onlar ama gerçeği virüs) ama gerçek olanı daha da zararlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga o virüs, virüs demeyen saf ve büyük siber güvenlik sitelerde yetki almış insanlar var, onlara bakma. Ben sürekli raporluyorum; bir kesiyorum başını bin tane çıkıyor. İstersen virüslü kısmı göstereyim. Yüz kere analiz etmişimdir. Sürekli fudluyorlar. Sahteleri daha az zararlı (phishing vb. onlar ama gerçeği virüs) ama gerçek olanı daha da zararlı.

Reddit'te çoğunluğun söylediğine göre eğer orijinal program ise virüssüz, eğer sahte ise virüslü oluyormuş.

Daha önceden kullandım.Başıma birşey gelmedi.Neden olabilir?

Bu yüzden trojan deniyor böyle yazılımlara.

Haklısınız hocam ama ben şu ana kadar hiçbir şey yaşamadım solaradan hesap giriş yapımı, kredi kartı bilgileri, Discord gibi platformların ele geçirilmesi, vb. hiçbir sorun görmedim ama oyun hilesi olduğu için virüs görmesi de normal biraz kafa karıştırıcı oluyor bu yüzden ama Kaspersky virüs görmedi Malwarebytes denemedim deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı