Dosyaya sağ tıklayıp özelliklere basıp fotoğrafını atar mısınız?Sadece başlıkta okuduğunuz ve bu fotoğrafta gördüğünüzden ibaret. Bunları daha önce gördüğümü hatırlamıyorum, Kaspersky ve Malwa'yı uzun süredir aktif olarak kullanıyorum.
Eki Görüntüle 2439252
Dosyaya sağ tıklayıp özelliklere basıp fotoğrafını atar mısınız?
ntuser.dat hariç hiç biri sistem dosyası gibi gelmiyor. Rastgele harflerle yazılmış bir dosyalar. Acaba silse sorun oluşur mu ki?Onların bazıları sistem dosyası. (Hepsi de olabilir.)
O klasörün içinde bilinmeyen ya da kavrayamadığımız pek çok şey olması normal bir durum.
Sorun olduğunu sanmıyorum.
Emin olmak istiyorsanız Program data klasörüne sağ tıklayın ve == Defender ile tarayın.
Hımmm..ntuser.dat hariç hiç biri sistem dosyası gibi gelmiyor. Rastgele harflerle yazılmış bir dosyalar. Acaba silse sorun oluşur mu ki?
Hocam defender bulamadım, kaspersky ve malwa yla tarattımOnların bazıları sistem dosyası. (Hepsi de olabilir.)
O klasörün içinde bilinmeyen ya da kavrayamadığımız pek çok şey olması normal bir durum.
Sorun olduğunu sanmıyorum.
Emin olmak istiyorsanız program data klasörüne sağ tıklayın ve == Defender ile tarayın.
Sorun yok ise kafanıza takmayın. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi normal bir durum.Hocam defender bulamadım, kaspersky ve malwa yla tarattım
tamamdır hocam çok sağ olun.Sorun yok ise kafanıza takmayın. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi normal bir durum.
Fazla yer de kaplamıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.