Çözüldü ProgramData'da bulunan bilinmeyen dosyalar nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Space_exe

Centipat
Daha fazla  
Sadece başlıkta okuduğunuz ve bu fotoğrafta gördüğünüzden ibaret. Bunları daha önce gördüğümü hatırlamıyorum, Kaspersky ve Malwa'yı uzun süredir aktif olarak kullanıyorum.
Ekran görüntüsü 2025-03-06 200105.png

Çözüm
Onların bazıları sistem dosyası. (Hepsi de olabilir.)
O klasörün içinde bilinmeyen ya da kavrayamadığımız pek çok şey olması normal bir durum.
Sorun olduğunu sanmıyorum.
Emin olmak istiyorsanız program data klasörüne sağ tıklayın ve == Defender ile tarayın.
Sadece başlıkta okuduğunuz ve bu fotoğrafta gördüğünüzden ibaret. Bunları daha önce gördüğümü hatırlamıyorum, Kaspersky ve Malwa'yı uzun süredir aktif olarak kullanıyorum.
Eki Görüntüle 2439252
Dosyaya sağ tıklayıp özelliklere basıp fotoğrafını atar mısınız?

O klasörün içinde bilinmeyen ya da kavrayamadığımız pek çok şey olması normal bir durum.
Emin olmak istiyorsanız program data klasörüne sağ tıklayın ve == Defender ile tarayın.

Çözüm
Emin olmak istiyorsanız Program data klasörüne sağ tıklayın ve == Defender ile tarayın.
ntuser.dat hariç hiç biri sistem dosyası gibi gelmiyor. Rastgele harflerle yazılmış bir dosyalar. Acaba silse sorun oluşur mu ki?

ntuser.dat hariç hiç biri sistem dosyası gibi gelmiyor. Rastgele harflerle yazılmış bir dosyalar. Acaba silse sorun oluşur mu ki?
Hımmm..
Arkadaşımızı rahatsız ediyor ise önerim.. Silmek istediği dosyalara sağ tıklayarak sıkıştırması, zip haline getirmesi ve sonra zip klasörü dışında olan orjinal dosyaları silmesi.
Bir sorun yaşaması halinde zipten çıkartabilir, yaşamaz ise bir müddet sonra zip'i de silebilir.

Hocam defender bulamadım, kaspersky ve malwa yla tarattım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı