T tunaonair Centipat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 18 Mart 2021 #21 Şart değil hocam ben 8 yaşımda Python 9 yaşımda C# öğrendim
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 18 Mart 2021 #22 C# öğrenmek için üniversiteye gitmeye gerek yok. Zaten çoğu bilgisayar mühendisliği fakültesinde C# dersi olmaz. Ancak yukarıda da denildiği gibi bir işe girip düzenli maaş almak istiyorsanız %95 üniversitesiz olmaz.
C# öğrenmek için üniversiteye gitmeye gerek yok. Zaten çoğu bilgisayar mühendisliği fakültesinde C# dersi olmaz. Ancak yukarıda da denildiği gibi bir işe girip düzenli maaş almak istiyorsanız %95 üniversitesiz olmaz.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 19 Mart 2021 #23 tunaonair dedi: Şart değil hocam ben 8 yaşımda Python 9 yaşımda C# öğrendim Genişletmek için tıkla... Bir programını buraya ekle de deneyelim.
tunaonair dedi: Şart değil hocam ben 8 yaşımda Python 9 yaşımda C# öğrendim Genişletmek için tıkla... Bir programını buraya ekle de deneyelim.
T tunaonair Centipat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 19 Mart 2021 #24 296181 dedi: Bir programını buraya ekle de deneyelim. Genişletmek için tıkla... Giris_Sistemi.zip drive.google.com Hocam bu kendi yaptığım bir uygulama. Bunu 11 yaşındayken yapmıştım.
296181 dedi: Bir programını buraya ekle de deneyelim. Genişletmek için tıkla... Giris_Sistemi.zip drive.google.com Hocam bu kendi yaptığım bir uygulama. Bunu 11 yaşındayken yapmıştım.
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Mart 2021 #25 tunaonair dedi: Giris_Sistemi.zip drive.google.com Hocam bu kendi yaptığım bir uygulama. Bunu 11 yaşındayken yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz troll değil misiniz?
tunaonair dedi: Giris_Sistemi.zip drive.google.com Hocam bu kendi yaptığım bir uygulama. Bunu 11 yaşındayken yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz troll değil misiniz?
T tunaonair Centipat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 19 Mart 2021 #26 Dragonlordturkiye dedi: Hocam siz troll değil misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam siz şaka mı sandınız?
Dragonlordturkiye dedi: Hocam siz troll değil misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam siz şaka mı sandınız?
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Mart 2021 #27 tunaonair dedi: Hocam siz şaka mı sandınız? Genişletmek için tıkla... Sağ duyunun gereği olarak şaka sandım. Zaten ondan gülücük attım. C# öğrenmem 20 yaşımda 1 sene sürdü nasıl 9 yaşınızda öğrenmiş olabilirsiniz?
tunaonair dedi: Hocam siz şaka mı sandınız? Genişletmek için tıkla... Sağ duyunun gereği olarak şaka sandım. Zaten ondan gülücük attım. C# öğrenmem 20 yaşımda 1 sene sürdü nasıl 9 yaşınızda öğrenmiş olabilirsiniz?
T tunaonair Centipat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 19 Mart 2021 #28 Dragonlordturkiye dedi: Sağ duyunun gereği olarak şaka sandım. Zaten ondan gülücük attım. C# öğrenmem 20 yaşımda 1 sene sürdü nasıl 9 yaşınızda öğrenmiş olabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi ben de anlayamadım başta basit kodlar yazıyordum sonra bir baktım çok iyi kod yazıyorum
Dragonlordturkiye dedi: Sağ duyunun gereği olarak şaka sandım. Zaten ondan gülücük attım. C# öğrenmem 20 yaşımda 1 sene sürdü nasıl 9 yaşınızda öğrenmiş olabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi ben de anlayamadım başta basit kodlar yazıyordum sonra bir baktım çok iyi kod yazıyorum
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Mart 2021 #29 tunaonair dedi: Hocam vallahi ben de anlayamadım başta basit kodlar yazıyordum sonra bir baktım çok iyi kod yazıyorum Genişletmek için tıkla... 2-3 Seneye yerli Elon Musk olarak bekliyorum sizi hocam.
tunaonair dedi: Hocam vallahi ben de anlayamadım başta basit kodlar yazıyordum sonra bir baktım çok iyi kod yazıyorum Genişletmek için tıkla... 2-3 Seneye yerli Elon Musk olarak bekliyorum sizi hocam.
T tunaonair Centipat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 19 Mart 2021 #30 Dragonlordturkiye dedi: 2-3 Seneye yerli Elon Musk olarak bekliyorum sizi hocam. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam
Dragonlordturkiye dedi: 2-3 Seneye yerli Elon Musk olarak bekliyorum sizi hocam. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam