C/C++ Programlama için Udemy kursları bir işe yarıyor mu?

755355

Picopat
C dili öğreniyorumda Udemy'deki kurslar gördüm bu kurslar bir işe yarıyor mu? Yoksa boş para israfı mı? Eğer yarıyor ise C dili kursu önerir misiniz?

Arkadaşın da dediği gibi hem senin alacağın verime hem de anlatan kişiye bağlı. Bitirdiğinde yazılımcı olmazsın fakat yazılım hakkında temel bilgiye sahip olursun. Harfi öğretir, cümle kurması sende. Pratikle gelişirsin. Yani evet faydası olur doğru kişiden alırsan. Puanı yüksek olanlara bak.

Udemy'deki kurslar işe yarar ama youtubedakilerden pek farkı olacağını düşünmüyorum.

İngilizce hepsi. İnglizce anlayabiliyorum ama saatlerce süren bir kursu anlayabilecek bir düzeyde değil.

Udemy'e para vermeden önce BTK Akademi'ye bakmanızı öneririm. Ben oradan başlangıç seviyesi C# eğitimi aldım. Gayet de öğreniliyor.

Nasıl verim alabildin mi? Ve C kursu var mı?

Puanı yüksek olan kurslara bakıp iyice araştır, bende boş vaktimde bakıp konunun altında önerimi yazacağım sana dostum.

Eyvallah adamsın.

İngilizce hepsi. İnglizce anlayabiliyorum ama saatlerce süren bir kursu anlayabilecek bir düzeyde değil.

Nasıl verim alabildin mi? Ve C kursu var mı?

Eyvallah adamsın.
Üstteki arkadaşın dediği gibi sana temeli öğretiyor. Çoğu şeyi gerçekten program yazarken öğreniyorsun. Ve evet neredeyse bütün yazılım dillerinin kursu var BTK Akademi'de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı