Betik dil ne oluyor? Android programı yapmak istiyorum ve web siteleri ile uğraşmakKolay bir betik dil ile algoritma mantığını öğrenmelisin.
Programlama ne yapacağına göre zorluğu değişiklik gösterir.
Android üzerine çalışsacaksan java veya kotlin öğrenmelisin.
Web için ise önce bi HTML öğren ardındanda beckend kısmında asp veya php öğrenir başlarsın
Linkini gönderebilir misiniz?Udemy'de bunun için dersler mevcut. Oradan satın alıp şimdilik kendi başına mantığını kavrayabilirsin.
Buradan dersler alarak Linux kodlamada kendimi geliştirdim sana da tavsiye ederim.
Herşey senin elinde. Çalışır, çabalar ve azmedersen başarırsın. Bu işler biraz sabır gerektiren işlerdir.
Bence kendin araştırmalısın bilişimde en önemli şey araştırmak.Betik dil ne oluyor? Android programı yapmak istiyorum ve web siteleri ile uğraşmak
Linkini gönderebilir misiniz?
Merhabalar,Biraz İngilizce bilgim var. Onun bir faydası olur mu, ve oyun programcılığını seviyorum, editor' u olan oyunlara modlar veya bölümler hazırlamak istiyorum Onun için C++ ile mi başlamak gerekiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.